Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Spanien

 • Betagende Barcelona

  (Bedømt af 61 personer)
  Kataloniens hovedstad byder på kunst, arkitektur og sport i verdensklasse, og udmærker sig desuden ved at være en utrolig nem by at finde rundt i og komme omkring i.
  Se hele rejsetippet
 • Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High

  (Bedømt af 2 personer)
  13.10.16: Sven-Erik Nielsen
  På årets store rejsemesse i Herning møder vi Melissa og Tove, som begge repræsenterer spanske Lauro Golf, der er beliggende kun en god halv times kørsel fra Malaga lufthavn.
  Se hele rejsetippet
 • Taxi i lufthavn

  04.05.16: Ib baastrup
  Pas på taxi hajerne der står ved udgangen af lufthavnen de er svindler du kommer til at betale det dobbelte af hvad det koster og de kører store omveje og snyder med taxameter
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Spanien

Tangodans i Santiago de Compostella
Rejsetips indsendt af:
Jan Albanil
Charlottenlund
17. nov. 2009

Luksus gourmet togcruise gennem Nordspanien

Ekstra luksus, afslapning samt yderst interessante oplevelser opnår man ved at rejse med det spændende Spanske veterantog "El Transcantabrico" med udgangspunkt i Santiago de Compostella og slut i Leon. En strækning på ca. 800 km.

God oplevelse med Veterantoget "El Transcantabrico"

Rejsen som tager 8 dage, hvor man bor i egen kupe og indtager morgenmad i en spisevogn. Hver dag bliver man til både frokost og aftensmad afhentet af flot udstyret bus for at bese både området omkring den station hvor toget er nået til samt alle øvvrige seværdigheder der findes på denne lokalitet, hertil bringes passagererne frem til den restaurant hvor frokosten eller middagen bliver indtaget. Alle disse skønne middage bliver afhængig af lokaliten tilberedt indholdende stedets specialiteter, hertil serveres ædel rød-/hvidvin ad libitum. Ofte er restauranten i en lokal Parador beliggende et natursmukt sted. Et sted man evt. senere selv kan begive sig til for at benytte Paradoren til opholdshotel.

2008 var det første gang vi beså og oplevede Nordspanien fra et tog, men det er absolut ikke sidste gang, selvom vi nu begge er pensionister over 70 åt. Vi har derfor bestilt en ny togtur i det sene forår 2010.

Prøv El transcantabrico hvis I sætter pris på ekstra god behandling, god service og ikke mindst kan lide virkelig god mad med tilhørende vinspecialiteter og dertil opleve noget ikke mange Scandinaver normalt oplever i Europa.

Venli hilsen og god oplevelse - jan Andersen

Transport
Togrejser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Spanien

Ferieboliger i Spanien
Rejser til Spanien
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/niedersachsen/celle/miniferie-i-celle-tyskland.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.