Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Madrid

 • Taxi i lufthavn

  04.05.16: Ib baastrup
  Pas på taxi hajerne der står ved udgangen af lufthavnen de er svindler du kommer til at betale det dobbelte af hvad det koster og de kører store omveje og snyder med taxameter
  Se hele rejsetippet
 • Mageløse Madrid

  (Bedømt af 2 personer)
  23.04.14: Mogens Kjær
  Madrid er en storby. Ja, men det er også en lille by. Hvis man bor midt i byen, oplever man de små gader med barer og restauranter og forretninger uden at mærke at det er en storby.
  Se hele rejsetippet
 • På vinferie i Spanien - Ribera del Duero området

  (Bedømt af 4 personer)
  29.10.13: Carl Nielsen
  Efteråret er et ideelt tidspunkt at tage på vinferie i Spanien fordi der er hektisk aktivitet med høst og fremstilling af vin. Her er en beskrivelse af et lille spansk distrikt hvor alle smagssanser kan vækkes til live og hvor du samtidig kan komme helt tæt på selve vinproduktionen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Madrid

Rejsetips indsendt af:
Anne-Mette Petersen
Næstved
7. april 2010

Efterårsferie i Madrid - spis i skinkebutikken!

Når man er i Madrid, skal man selvfølgelig have noget af den gode spanske skinke med hjem - men hvorfor ikke også smage med det samme? Man kan faktisk spise, og spise godt, i de fleste skinkebutikker.

Vi holdt en dejlig efterårsferie i Madrid i 2009.

Vi boede på det trestjernede hotel Principe Pio, uden morgenmad. Men mindre end 20 meter fra indgangen til hotellet retning centrum lå en skinkeforretning med alt i spanske pølser og skinker. Flere vægge var dækket med hele skinker, men samtidig var der også bar og en 4-5 borde, hvor man kunne få de fleste af dagens måltider. Morgenmad for 3 personer for hvad det normalt koster for en på hotellet, omkring 9 euro. Det var af den enkle slags (kaffe med mælk, juice og brød efter ønske), men godt - f .eks. blev juicen presset på stedet.
Der kunne også spises frokost, med varme retter eller sandwich, selvfølgelig med egen produkter, og det var også muligt at få lækre tapas hele dagen fra delikatessedisken, eller blot drikkes en hurtig kop kaffe i baren. Skinkebutikken var vores faste morgenmadssted på hele turen og det blev til flere andre måltider også - og så købte vi selvfølgelig pølse og skinke med hjem også.
Vi lagde mærke til at andre skinkebutikker fulgte samme koncept. Billigt, godt og meget spansk!

Kommentarer til rejsetips om Madrid

Rejsetip Madrid

09/04 2010 Grethe Kjelgaard
undskyld det skulle have været 5 stjerner. Jeg skal til Madrid 22 apr og bo samme sted og derfor vil jeg prøve det dejlige foreslag. Tak for det
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Madrid

Hoteller i Madrid
Rejser til Madrid
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.