Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Madrid

 • Taxi i lufthavn

  04.05.16: Ib baastrup
  Pas på taxi hajerne der står ved udgangen af lufthavnen de er svindler du kommer til at betale det dobbelte af hvad det koster og de kører store omveje og snyder med taxameter
  Se hele rejsetippet
 • Mageløse Madrid

  (Bedømt af 2 personer)
  23.04.14: Mogens Kjær
  Madrid er en storby. Ja, men det er også en lille by. Hvis man bor midt i byen, oplever man de små gader med barer og restauranter og forretninger uden at mærke at det er en storby.
  Se hele rejsetippet
 • På vinferie i Spanien - Ribera del Duero området

  (Bedømt af 4 personer)
  29.10.13: Carl Nielsen
  Efteråret er et ideelt tidspunkt at tage på vinferie i Spanien fordi der er hektisk aktivitet med høst og fremstilling af vin. Her er en beskrivelse af et lille spansk distrikt hvor alle smagssanser kan vækkes til live og hvor du samtidig kan komme helt tæt på selve vinproduktionen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Madrid

Rejsetips indsendt af:
Selma
København
22. juli 2011

Madrid - Storbyferie uden stres, med lavpris.

Madrid er en skøn storby med masser af seværdigheder. Pt. er det min favorit by i Europa. Man behøver nødvendigvis ikke hverken at leje en bil eller bruge de offentlige midler der, men kan nøjes med at vandre rundt i byen, hvilket også gør det nemt for børnefamilier at færdes.
Lige meget hvor man går hen i byen, er der noget at se af den ene eller den anden art, museer, monumenter m.m.

Hvis man skulle få lyst til at komme uden for Madrid, kan jeg varmt anbefale, at man tager med toget til Toledo (ca. 1 times kørsel fra banegården) og opleve noget historie.

Det spanske køkken er noget man bør prøve, hvis man ikke allerede har gjort det især deres Tapas. Der er en masse lækre restauranter både for den lille familie men også for den store, da de fleste restauranter i Madrid er børnevenlige og ikke rygere.

Der er også mange pubber, hvis man skulle have lyst til at tage en drink en stille og rolig aften. Madrid er en sikker by hvor man kan færdes roligt både dag og nat, selvfølgelig med nogle standard forbehold der gælder alle store byer, så som at man skal være påpasselig med tasker og personlige ejendele udenfor. Vi har flere gange taget en tur igennem byen.

Hverken rejsen eller opholdet behøver at blive for dyrt, man kan finde gode hostels eller mange gode store hoteller med meget central beliggenhed. Hvis man ikke har råd til den dyre ferie, kunne Madrid være en idé. Når det så er sagt, er Madrid byen jeg kan anbefale for den kræsne og den der vil opleve noget.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Madrid

Hoteller i Madrid
Rejser til Madrid
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.