Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Madrid

 • Taxi i lufthavn

  04.05.16: Ib baastrup
  Pas på taxi hajerne der står ved udgangen af lufthavnen de er svindler du kommer til at betale det dobbelte af hvad det koster og de kører store omveje og snyder med taxameter
  Se hele rejsetippet
 • Mageløse Madrid

  (Bedømt af 2 personer)
  23.04.14: Mogens Kjær
  Madrid er en storby. Ja, men det er også en lille by. Hvis man bor midt i byen, oplever man de små gader med barer og restauranter og forretninger uden at mærke at det er en storby.
  Se hele rejsetippet
 • På vinferie i Spanien - Ribera del Duero området

  (Bedømt af 4 personer)
  29.10.13: Carl Nielsen
  Efteråret er et ideelt tidspunkt at tage på vinferie i Spanien fordi der er hektisk aktivitet med høst og fremstilling af vin. Her er en beskrivelse af et lille spansk distrikt hvor alle smagssanser kan vækkes til live og hvor du samtidig kan komme helt tæt på selve vinproduktionen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Madrid

Alcazar i Segovia, Spanien
Rejsetips indsendt af:
Linda Larsen
Glostrup
22. april 2010

Oplev det ukendte Spanien

Oplev det ukendte originale Spanien og få luksus-oplevelser til ingen penge.

Oplev det ægte mauriske Spanien - til ingen penge

Bestil lavprisfly til Madrid - i højsæsonen kan prisen være halvdelen af en flybillet til f.eks. Malaga. Bestil en bil på nettet - og husk, at spørge ind til selvrisikoen, da den kan være lige så høj som hele billejen. Det er meget billigt at leje bil i Spanien. Er man to eller tre, så er den mindste bil stor nok og kan fås fra omkring 1.100 kr uden selvrisiko.

Og så lander du midt i indgangen til det ukendte Spanien. Måske har du lyst til at se Madrid - fint nok - men bevæg dig hurtigt videre til de gamle spændende mauriske byer. På 1½ time kan du komme til Segovia, som er en fantastisk gammel hyggelig by med en gammel spændende borg og en gammel romersk ækvadukt. Herfra kan du køre en rundtur til mindst lige så spændende byer med hver sit særpræg - videre til Avila, Salamanca, Caseres, Sevilla (tilbring mindst 2 dage her) og Cordoba - kør til kysten og slap af en uges tid, hvorefter du kører videre til Granada og bruge en halv dag i Maurenes højborg, Alhambra. En halv dags-tur nordpå til Madrid, hvor det kan anbefales at gøre stop i Jaen og bestemt i Toledo. Overnatning kan du finde på nettet hjemmefra - men det er nemt at finde billig overnatning undervejs. Vi har gode erfaringer med at tage en bærbar pc med på turen og så undervejs finde overnatning en dag eller to ad gangen - det giver mulighed for undervejs at vurdere, hvor længe I vil blive det enkelte sted og så er der gode tilbud så tæt på overnatningsdagen.

Seværdigheder
Udflugter

Kommentarer til rejsetips om Madrid

godt forslag

03/05 2010 Cathrine Gøtze
godt forslag - jeg er inspireret

Super godt tip

25/04 2010 John
Det vil jeg bruge til sommer

fantastisk rejseforslag

24/04 2010 Patrick Hansen
Jeg har allerede booket flyet til Madrid for 1100 kr retur og er igang med at planlægge rundturen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Madrid

Hoteller i Madrid
Rejser til Madrid
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/oregon/portland-oregon-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.