Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Madrid

 • Taxi i lufthavn

  04.05.16: Ib baastrup
  Pas på taxi hajerne der står ved udgangen af lufthavnen de er svindler du kommer til at betale det dobbelte af hvad det koster og de kører store omveje og snyder med taxameter
  Se hele rejsetippet
 • Mageløse Madrid

  (Bedømt af 2 personer)
  23.04.14: Mogens Kjær
  Madrid er en storby. Ja, men det er også en lille by. Hvis man bor midt i byen, oplever man de små gader med barer og restauranter og forretninger uden at mærke at det er en storby.
  Se hele rejsetippet
 • På vinferie i Spanien - Ribera del Duero området

  (Bedømt af 4 personer)
  29.10.13: Carl Nielsen
  Efteråret er et ideelt tidspunkt at tage på vinferie i Spanien fordi der er hektisk aktivitet med høst og fremstilling af vin. Her er en beskrivelse af et lille spansk distrikt hvor alle smagssanser kan vækkes til live og hvor du samtidig kan komme helt tæt på selve vinproduktionen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Madrid

Rejsetips indsendt af:
Tina Jensen
Billund
3. jan. 2009

Seværdigheder uden for Madrid

Hvis man er i Madrid, skal man også sørge for at komme uden for Madrids bygrænse. Her venter der nogle fantastiske seværdigheder, som ikke mange kender til.

Tag toget fra Madrid til El Escorial

I Escorial befinder Spaniens største bygningsværk sig - El Monasterio. Det er en imponerende bygning med nogle utroligt flotte anlagte haver. Man kan gå rundt inde på slottet, og undervejs kommer man også ind i det rum, hvor tidligere konger ligger begravet, men hvor også den nulevende konge en dag bliver begravet. Hvert rum er noget for sig. Ubeskriveligt. Gårdspladsen udenfor summer af liv, og vil man slappe af, kan man bare sætte sig der og nyde atmosfæren.

Er man klar på flere oplevelser, tager man bussen fra El Escorial videre til Valle de los Caidos (de faldendes dal). Her ligger Franco, Spaniens tidligere diktator begravet. Spørger man spanierne, hvor han ligger begravet, siger de, at de ikke ved det, hvilket jeg ikke helt tror på. Er man i området ved El Escorial, kan man ikke undgå at se det enorme kors, som pryder området. Under korset, som forresten har en bredde, som svarer til flere vognbaner, ligger Franco begravet i en kirke, som er bygget inde i et bjerg under korset. Helt utroligt, at det har kunnet lade sig gøre.

Jeg har desværre ingen billeder fra turen, da det er ved at være mange år siden (ca. 12 år), at jeg var der. Dengang var et digitalcamera ikke ethvert mands eje. Men søger man på El Escorial og Valle de los Caidos, kan man se, hvilke fantastiske seværdigheder det er.
(Vi, FDM travel har fundet et billede fra det imponerende sted).
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Madrid

Hoteller i Madrid
Rejser til Madrid
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/st.-pauls-kirke-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.