Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Madrid

 • Taxi i lufthavn

  04.05.16: Ib baastrup
  Pas på taxi hajerne der står ved udgangen af lufthavnen de er svindler du kommer til at betale det dobbelte af hvad det koster og de kører store omveje og snyder med taxameter
  Se hele rejsetippet
 • Mageløse Madrid

  (Bedømt af 2 personer)
  23.04.14: Mogens Kjær
  Madrid er en storby. Ja, men det er også en lille by. Hvis man bor midt i byen, oplever man de små gader med barer og restauranter og forretninger uden at mærke at det er en storby.
  Se hele rejsetippet
 • På vinferie i Spanien - Ribera del Duero området

  (Bedømt af 4 personer)
  29.10.13: Carl Nielsen
  Efteråret er et ideelt tidspunkt at tage på vinferie i Spanien fordi der er hektisk aktivitet med høst og fremstilling af vin. Her er en beskrivelse af et lille spansk distrikt hvor alle smagssanser kan vækkes til live og hvor du samtidig kan komme helt tæt på selve vinproduktionen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Madrid

Rejsetips indsendt af:
Andersen
Hellerup
16. nov. 2010

Stemninger i Madrid

Rejsetipset handler om 5 dage i Madrid i efterårsferien

Stemninger i Madrid

Madrid et par rejsetips
Vi tog på en efterårsferietur til Madrid for at se de 3 store museer og fik i tillæg ægte spanske stemning såvel flamenco show og kulinariske nydelser

Flamencoshow
Hvad er Madrid uden et flamencoshow. Der er mange steder at se flamenco i Madrid og til meget forskellige priser. Vi boede på hotel Princip Pio og hvorfor så ikke finde det nærmeste sted. 5-minuters gang derfra på baren Las Tablas oplevede vi et fantastisk show. 3 dygtige dansere, 2 sangere samt 2 guitarspillere leverede et fantastisk og originalt show, som kunne tage pusten fra enhver og selv en, der ikke er til den slags underholdning måtte overgive sig. Prisen for ca. 5 kvarters forrygende underholdning var 25 euro og så var der endda en drink med i prisen. Virkelig autentisk flamenco. Las Tablas, Plaza de Espana 9, Madrid.

San Miguel markedet
Ægte spansk stemning finder man også i San Miguel markedet. Her kan du indtage dit måltid eller købe nogle af de ægte, spanske lækkerier med hjem og forlænge nydelsen af Madrid. Her findes næsten alt, hvad hjertet kan begære inden for fødevarer. Et fantastisk udbud af frugt og grønsager, brød, kager, fisk, nødder, skinker, sushi, tapas, vin- og sherrybarer m.v. og ikke mindst stemning uanset tidspunkt på dagen – men særligt hen på aftenen. Markedet er for øvrigt indrettet i en spændende gammel bygning. Du finder markedet på Mercado Plaza ved calle Mayor.

Morgenkaffe med de lokale
Hvis du vil spare lidt på euroen og ikke indtage morgenmaden på hotellet eller en (udmærket) skinkebar, finder du ca. 10 minutters gang fra Hotel Principe Pio en cafe - Viena Capellanes, hvor du kan indtage din morgenkaffe sammen med de andre madrilenere. Her er hyggelig stemning. For 3 euro får du friskpresset appelsinjuice, kaffe og brød. Viena Capellanes bag ved Operaen ved Plaza Morenas med indgang fra gaden Arenal.

En god middag
Der er utallige spisesteder med traditionelle spanske retter. Men har du fået lyst til en lidt anderledes spansk menu så prøv ”kitchenstories” i nærheden af Plaza Mayor. Restauranten reklamerer med, at den er cosmopolitan, chic and cheap – og det er den – med en udsøgt betjening. ”kitchenstories” Cuchilleros 3 o Toledo, 4. Madrid.

Vin m.m.
Bor du på Hotel Principe Pio og vil have lidt spansk vin med hjem og tager du metroen til lufthavnen fra metrostationen Principe Pio passerer du på din gang fra hotellet en udmærket vinforretning med et fint udvalg af spanske vine m.m. Prøv f.eks. en Pedro Ximenez sherry mrk. Lustau – prisen er ca. det halve i forhold til Danmark.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Madrid

Hoteller i Madrid
Rejser til Madrid
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/faa-de-bedste-oplevelser-i-london.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.