Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malaga

 • Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High

  (Bedømt af 2 personer)
  13.10.16: Sven-Erik Nielsen
  På årets store rejsemesse i Herning møder vi Melissa og Tove, som begge repræsenterer spanske Lauro Golf, der er beliggende kun en god halv times kørsel fra Malaga lufthavn.
  Se hele rejsetippet
 • HELLIG 3 KONGER

  29.12.13: Kirsten
  Oplevede et fantastisk lysorgie og optog på Hellig 3 Kongers aften den 6. januar 2013 i Malaga den gamle bydel, og hotellet var super, tæt på Katedralen, Picasso Museo, Carmen Thyssen museo, samt en fantastisk havn, der er oplevelser for alle.
  Se hele rejsetippet
 • Malaga- et dejligt supplement til badeferien

  (Bedømt af 1 person)
  12.10.12: Lone Madsen
  Brug et par dage i Malaga.
  Sommerferien i 2012 gik til Costa del Sol og heldigvis brugte vi et par dage i selve Malaga inden hjemrejsen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malaga

Rejsetips af samme forfatter

Tyrefægter arena, langs vejen syd på.
Rejsetips indsendt af:
Janderup
8. marts 2010

Gibraltar, i egen bil, fra sne til palmer.

Vi var ved at være trætte af vinteren herhjemme, havde lidt ferie tilbage og bestemte os for at køre sydpå for at møde foråret og varmen.
Brunt vand fra oliven markerne strømmer mod havet.
Brunt vand fra oliven markerne strømmer mod havet.

Klimaet ændrer sig hurtigt, li`som kulturen gør det!

Vi kørte hjemmefra i en mindre snestorm, men allerede lidt syd for Hamburg var der tøvejr. Så kørte vi end i et stormvejr, måtte køre udenom væltede træer, omkørsel pga. veje der var skyldet væk og der var vildt meget vand i floderne. Hjemmefra havde vi printet en rutebeskrivelse ud fra FDM, det gav os et overblik over afstande, tid og hvad det ca. ville koste med vejafgifterne. (Ialt blev det ca. 1500kr.)
Baelo Claudia, med stor klit i baggrunden og med udsigt over til Afrika.
Baelo Claudia, med stor klit i baggrunden og med udsigt over til Afrika.

Romerne og Araberne har sat sine spor i landskabet

Der er byggerier fra fortiden over alt, utroligt smukke broer, kirker/klostre/moskeer, romerske byer helt ud mod havet. Det er ikke muligt at se det hele, det er nødvendig at udvælge nogle seværdigheder: fx. Baelo Claudia fantastisk smukt beliggende ned til havet, med Afrika ude i horisonten, Byen Ronda, der er gennemskåret af en 100m. dyb slugt skal også ses.
Lille familie hugger sig tæt ved vejen.
Lille familie hugger sig tæt ved vejen.

I bil blandt aberne på Gibraltar.

Vi var dernede uden for sæsonen, dvs. det var muligt selv at køre ud til selve Gibraltar (husk passet) om sommeren tror jeg ikke at det er en god ide` for der er ikke meget plads at røre sig på, men vi havde ingen problemer med at komme rundt, vi skulle betale for at komme ind på selve området (22GBP) med bla. aberne, men så var det også gratis at komme ind på de forskellige museer og grotter m.m. Aberne var hurtige, så lad alle tasker, poser og div. madvarer blive i bilen, bortset fra det så var de meget fotogene og søde at kikke på.
Byen Ronda, med broen over slugten.
Byen Ronda, med broen over slugten.

Landskabet ændrer sig, det samme gør klimaet.

Der er utrolig mange oliven lunde/marker og når det så endelig regner skylder jorden væk og der blev gjort meget for at holde på vandet til den tørre periode, men det var tydeligt at de havde problemer med de tørre somre. På vejen hjem blev det selvfølgelig langsomt koldere og det endte med at vi kørte i snestorm på motorvejen mod Esbjerg, nedtur, vi havde regnet med at foråret var kommet når vi kom hjem. Turen blev på 6850km. når vi ville køre langt kørte vi på de private betalingsveje, ellers gik der næsten altid nogle gode veje ved siden af, hvor det var muligt at holde pauser eller køre ad andre veje. Betalings anlæggene er meget forskellige, men efterhånden fandt vi ud af systemerne, det var muligt både at betale med kort,kontant eller med manuel betjening, Det var nu rart at komme til Tyskland, hvor det bare gik derudaf, uden afbrydelser. Kunne i øvrigt konstatere at der var meget stor forskel på diesel forbruget om vi kørte 110 eller 130 (23km/l eller 16km/l) i vores Toyota Yaris. Til jeg der kan li` at køre bil, vil vi anbefale turen derned. MVH. Birte og Ole-
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Hoteller i Malaga og på Solkysten
Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/roc-blanc.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.