Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malaga

 • Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High

  (Bedømt af 2 personer)
  13.10.16: Sven-Erik Nielsen
  På årets store rejsemesse i Herning møder vi Melissa og Tove, som begge repræsenterer spanske Lauro Golf, der er beliggende kun en god halv times kørsel fra Malaga lufthavn.
  Se hele rejsetippet
 • HELLIG 3 KONGER

  29.12.13: Kirsten
  Oplevede et fantastisk lysorgie og optog på Hellig 3 Kongers aften den 6. januar 2013 i Malaga den gamle bydel, og hotellet var super, tæt på Katedralen, Picasso Museo, Carmen Thyssen museo, samt en fantastisk havn, der er oplevelser for alle.
  Se hele rejsetippet
 • Malaga- et dejligt supplement til badeferien

  (Bedømt af 1 person)
  12.10.12: Lone Madsen
  Brug et par dage i Malaga.
  Sommerferien i 2012 gik til Costa del Sol og heldigvis brugte vi et par dage i selve Malaga inden hjemrejsen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malaga

Katedralen i Malaga by
Rejsetips indsendt af:
Steffen Hansen
Malaga
29. juni 2009

Malaga er ikke Costa del Sol

Mange har den mening at Costa del Sol og Malaga er det samme - det er ikke tilfældet. Malaga by er tit overset af de populære turistmål langs kysten. Prøv en storby ferie i Malaga by.
Byfest i Malaga
Byfest i Malaga

Magiske Malaga

Malaga er en by i fremgang og tilbyder mange spændende ting såsom kultur, gastronomi og selvfølgelig sommer, sol og strand næsten hele året rundt. Malaga er desuden beliggende meget centralt og er en god base for turister som ønsker at opleve Andalusien. Det er ikke mere end 200 km til Sevilla og kun 150 km til Granda og den berømte borg Alhambra og bjergene i Sierra Nevada hvor der er mulighed for at stå på ski om vinteren. Malaga er Pablo Picassos fødeby og byen indeholder et stort nyt imponerende museum med mange af den berømte kunstners værker. På billede ses den berømte Katedral som er beliggende i centrum af byen. Malagueta er byens smukke strand område med masser af strandbarer og lækkert badevand. I selve centrum af byen findes der masser af dejlige charmerende restauranter og tapasbarer med rig mulighed for at prøve den dejlige mad.
Pedregalejo - Malaga
Pedregalejo - Malaga

Malagas Paradis

Pedregalejo er beliggende 4 km fra Malagas centrum og er nok det mest charmerende Malaga kan byde på. Her finder du et utal af små fiskerestauranter med masser af god mad til en meget fornuftig pris som er uden sammenligning med danske priser. Pedregalejo er Malagas svar på Barceloneta i Barcelona og er i den grad et besøg værd. Her findes et utal af sprogskolen hvis du vil lære Spansk. Pedregalejo er et internationalt område hvor der mange steder snakkes Engelsk i forhold til selve Malaga by. Vi kan varmt anbefale en feriebolig i både Malaga og Pedregalejo.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Hoteller i Malaga og på Solkysten
Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/minneapolis/extended-stay-america-minneapolis-bloomington.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.