Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malaga

 • Avra for Lauro plus River Deep - Mountain High

  (Bedømt af 2 personer)
  13.10.16: Sven-Erik Nielsen
  På årets store rejsemesse i Herning møder vi Melissa og Tove, som begge repræsenterer spanske Lauro Golf, der er beliggende kun en god halv times kørsel fra Malaga lufthavn.
  Se hele rejsetippet
 • HELLIG 3 KONGER

  29.12.13: Kirsten
  Oplevede et fantastisk lysorgie og optog på Hellig 3 Kongers aften den 6. januar 2013 i Malaga den gamle bydel, og hotellet var super, tæt på Katedralen, Picasso Museo, Carmen Thyssen museo, samt en fantastisk havn, der er oplevelser for alle.
  Se hele rejsetippet
 • Malaga- et dejligt supplement til badeferien

  (Bedømt af 1 person)
  12.10.12: Lone Madsen
  Brug et par dage i Malaga.
  Sommerferien i 2012 gik til Costa del Sol og heldigvis brugte vi et par dage i selve Malaga inden hjemrejsen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Malaga

Road to Torremolinos
Rejsetips indsendt af:
sussi a. nielsen
frederiksberg
14. jan. 2010

Tid og plads til hinanden

Mit rejsetip handler om noget så banalt som at huske at slappe af på sin ferie og dermed have plads til spontanitet og lyst. At tage sig tid til bare at være sammen med den eller dem du holder af.
Torremolinos by the beach
Torremolinos by the beach

Malaga, Torremolinos & Costa del Sol :)

Mit rejsetip handler som sagt om noget så banalt som at huske at slappe af på sin ferie og dermed have plads til spontanitet og lyst. En smule planlægning er selvfølgelig nødvendig og research af seværdigheder i området inden afrejse er også på sin plads, men overbooking af dagene for at nå at se alle seværdigheder i området er ikke nødvendigvis nøglen til en rar ferie. Her handler det om at holde hele eller halve dage fri for planer! Det kan nemlig føles guddommeligt befriende at vågne op om morgenen og bare tænke "idag kan jeg lave lige hvad jeg har lyst til". En tur i poolen? Stranden? Vandretur? Shopping? En lækker middag med den/dem jeg holder af? Essensen af mit bedste rejsetip er derfor: Gå på eventyr! eller som jeg kalder det: "Eventur" :). Det er samværet og ikke seværdighederne der vægter højest. ..For er det da ikke skønt bare at hoppe på det første tog og selv finde det lille område af byen der ser så hyggeligt ud på kortet man fandt i receptionen, med de omkring liggende parker og museer? Og føler man sig ikke lidt stolt når man lidt senere finder det der viser sig at være byens bedste og hyggeligste restaurant som ingen andre turister har opdaget endnu? Jo det er skønt at rejse såmænd. Og jeg håber jeg snart kommer ud og opleve en ny bid af den store verden. :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Costa del Sol

Hoteller i Malaga og på Solkysten
Rejser til Costa del Sol
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/sicilien/siracusa/borgo-alto-country-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.