Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Rejsetips af samme forfatter

 • Kør til Sydfrankrig

  (Bedømt af 4 personer)
  18.04.11: Mette Klitsgaard
  Ferieresidensen Les Jardin de Neptune i Saint-Cyprien-plage kan varmt anbefales. Lej evt en stor lejlighed og tag derned 2 familier, lejligheden er stor nok til dette.
  Se hele rejsetippet
 • Saint-Cyprien-plage i Sydfrankrig

  (Bedømt af 2 personer)
  05.02.11: Mette Klitsgaard
  Vi tilbragte en skøn uge i denne by, boede i en stor lejlighed i ferieresidenten Les Jardins de Neptune, dejlig lukket område med skøn swimmingpool, tæt på den lille havn, det ligger tæt på den spanske grænse og der ser også nærmest helt spansk ud rundt omkring.
  Se hele rejsetippet
Alcudia på Mallorca - parferie eller ferie med børn
Rejsetips indsendt af:
Mette Klitsgaard
Liseleje
3. marts 2011

Alcudia på Mallorca - parferie eller ferie med børn

Vi tog en uge til Mallorca i maj 2007, superdejligt vejr med tilpas god varme. Vi valgte at bo i lejlighed på noget der hedder Siesta i Alcudia.
I beskrivelsen stod blandt andet, at der kunne være støj fra "dollargaden", det bemærkede vi overhovedet ikke, vi havde altan ud til denne gade, havde morgensolen og derved en dejlig kølig lejlighed om aften.

Vi gik rigtig mange ture i området, en enkelt dag gik vi ud til havnen i Alcudia, en tur på ca 1 time incl 2 stop, hvor vi fik en en kold cola. Vi gik ikke tilbage, men tog en taxa tilbage til hotellet, det var ikke 10 euro vi gav, vi kan ikke huske beløbet helt.

Flere supermarkeder i nærheden, hvor vi bl. a købte frisk morgenbrød, masser af turistbutikker, men alligevel rart at gå rundt i.
Der var ca 1 km til stranden. Vi spiste ude hver aften, de første 3 aftener prøvede vi 3 forskellige restauranter, men så fandt vi en restaurant, hvor der bare var rigtig god mad samt betjening, herudover også suveræn underholdning med 2 musikere der lavede parodier på andre, men utrolig god musik. Tjeneren Manulo, gav en rigtig god betjening, denne restaurant blev bare vores ynglingsted.

Alle blomster og træer blomstrede i fuldt flor, og ikke afbrændt, som det tit er i august. Stedet kan varmt anbeles, vi var 2 voksne afsted, men selve hotellet og swimmingpoolen ejnede sig også til børnefamilier. Denne del af Alcudia er forbundet med forskellige kanaler, hele området er flot og dejligt at færdes i.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/barcelona/gin-bar-i-barcelona.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.