Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Alcudia

 • Vandsport på Mallorca: For vildt!

  (Bedømt af 4 personer)
  18.11.12: Sara Mølgaard
  Hvis I kommer til Mallorca nær alcidua-bugten, så PRØV vandsport nede ved stranden! Vi prøvede det fedeste hvor man lå på maven på en slags madras, som så blev trukket efter en speedbåd - det var så sjovt og hårdt, og det var alle pengene værd :-) kan kun anbefales!
  Se hele rejsetippet
 • Stærke indtryk for alle sanser

  (Bedømt af 8 personer)
  15.11.12: kaj møldrup
  Den gamle del af byen Alcudia på nordkysten af Mallorca byder på indtryk for alle sanser. Smukke kirker, et arkæologisk museum og et teater fra Romertiden er værd at studere.
  Se hele rejsetippet
 • Restaurant Bodega d'es Port

  (Bedømt af 4 personer)
  15.11.12: Lisbet Sørensen
  Hvis du er i Alcudia, skal du unde dig selv en oplevelse på restaurant Bodega d'es Port, der ligger lige ved lystbådehavnen. Det er en gammel og hyggelig restaurant, hvor skinkerne hænger ned fra loftet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Alcudia

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Alt godt fra havet med udsigt til Port d´Alcudia

Grethe Kjeld
Grethe Kjeld

I Restaurant Miramar kan I kombinere den dejlige havnestemning med lækker mad. Man sidder ude med udsigt til havnen med skibene og nyder rigtig lækker mad og de har også børnemenuer.

De har f.eks. en menu, der består af skaldyr i alle afskygninger - først et fad med det kolde og derefter et fad med det varme. Hvis man er til skaldyr, er det en lækkerbisken.

Tip i tippet

"Miramar har også en børnemenu, og ungerne vil helt sikkert synes, det er sjovt at kigge på de travle tjenere fiske dagens menu af levende hummer og østers op af restaurantens akvarier.

Adresse

Restaurant Miramar 7410 Passeig Maritim 2 Port d´Alcudia Mallorca

Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.