Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Alcudia

 • Vandsport på Mallorca: For vildt!

  (Bedømt af 4 personer)
  18.11.12: Sara Mølgaard
  Hvis I kommer til Mallorca nær alcidua-bugten, så PRØV vandsport nede ved stranden! Vi prøvede det fedeste hvor man lå på maven på en slags madras, som så blev trukket efter en speedbåd - det var så sjovt og hårdt, og det var alle pengene værd :-) kan kun anbefales!
  Se hele rejsetippet
 • Stærke indtryk for alle sanser

  (Bedømt af 8 personer)
  15.11.12: kaj møldrup
  Den gamle del af byen Alcudia på nordkysten af Mallorca byder på indtryk for alle sanser. Smukke kirker, et arkæologisk museum og et teater fra Romertiden er værd at studere.
  Se hele rejsetippet
 • Restaurant Bodega d'es Port

  (Bedømt af 4 personer)
  15.11.12: Lisbet Sørensen
  Hvis du er i Alcudia, skal du unde dig selv en oplevelse på restaurant Bodega d'es Port, der ligger lige ved lystbådehavnen. Det er en gammel og hyggelig restaurant, hvor skinkerne hænger ned fra loftet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Alcudia

Udsigt på Alcudiahalvøen
Rejsetips indsendt af:
Helle
Greve
31. marts 2010

Nye steder på Mallorca

Det er meget anbefalelsesværdigt at tage til Mallorca i marts og april måned. Vi har været der 2 gange på den årstid og begge gange haft fint vejr. Dog er vandet for koldt.

Albufera

Vi undrer os over, at ingen skriver om Albufera, som ligge lige uden for Alcudia. Har man ikke lejet bil, kan man komme derud med bus, som stopper lige ved naturområdet. Det er et stort område, hvor der er meget fine muligheder for at kikke på især vadefugle. Kommer man der om morgenen, kan man se en stor flok hvide hejrer, som endnu ikke har forladt deres nattely.
Orkideer
Orkideer

Alcudiahalvøen

Vi har vandret en del på Alcudiahalvøen, hvor der er flere udmærkede vandrestier og meget smukt. Vi har bl.a. fundet blomstrende orkideer, som vi naturligvis nøjeder med at fotografere.
Man kan få forslag til vandreture på turistkontoret ved havnen.
Vi lånte Guiden "Sunflovers" på biblioteket hjemme. Det er en engelsksproget bog, som er vældig god. Den indeholder både forslag til vandre- og bilture, ud over beskrivelser af, hvad man kan se på Mallorca.

Ses Paisses

Et andet spændende sted er stenalderbopladsen Ses Paisses ved Arta. Der findes flere af den slags bopladser på Mallorca, men førnævnte er den bedst bevarede.

Kommentarer til rejsetips om Alcudia

mallorca

19/01 2011 sim
9995% I SKAL BESTILE EN REJSE NU!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Hoteller i Alcudia, Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.