Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Alcudia

 • Vandsport på Mallorca: For vildt!

  (Bedømt af 4 personer)
  18.11.12: Sara Mølgaard
  Hvis I kommer til Mallorca nær alcidua-bugten, så PRØV vandsport nede ved stranden! Vi prøvede det fedeste hvor man lå på maven på en slags madras, som så blev trukket efter en speedbåd - det var så sjovt og hårdt, og det var alle pengene værd :-) kan kun anbefales!
  Se hele rejsetippet
 • Restaurant Bodega d'es Port

  (Bedømt af 4 personer)
  15.11.12: Lisbet Sørensen
  Hvis du er i Alcudia, skal du unde dig selv en oplevelse på restaurant Bodega d'es Port, der ligger lige ved lystbådehavnen. Det er en gammel og hyggelig restaurant, hvor skinkerne hænger ned fra loftet.
  Se hele rejsetippet
 • Løb på Mallorca

  (Bedømt af 3 personer)
  24.01.12: Camilla Thomsen
  Jeg kan varmt anbefale at man medbringer sit løbetøj, hvis ferien går til Mallorca.

  Temperaturen om morgenen er perfetk til en skøn løbetur langs den flotte strandsti, der går fra udkanten af Alcudia indtil havnen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Alcudia

Stærke indtryk for alle sanser
Rejsetips indsendt af:
kaj møldrup
stevnstrup
15. nov. 2012

Stærke indtryk for alle sanser

Den gamle del af byen Alcudia på nordkysten af Mallorca byder på indtryk for alle sanser. Smukke kirker, et arkæologisk museum og et teater fra Romertiden er værd at studere.
I de smalle gader bag bymuren venter adskillige hyggelige barer, caféer og restauranter med godt at drikke og spændende og velsmagende retter.

Tirsdag og søndag skaber et stort marked ekstra liv og farve i byen med masser af boder med tilbud i frugt, grønt, smykker, tøj og meget andet – det meste af fin kvalitet. Optræden af dygtige artister og solister med musik og sang fuldender den fine oplevelse.

Lokale og turister fra Puerto de Alcudia og Playa de Alcudia, hvor hotellerne, havnen, marinaen og den ca. 14 km indbydende sandstrand, er beliggende, strømmer til. De ca. 2 km til den gamle bydel klares nemt på cykel eller gåben.

Og sikkerheden er helt i top både for cyklende og gående på hele øen, idet alle bilister er mere end hensynsfulde. De stopper straks, bare man nærmer sig et gåfelt. For tre år siden blev straffen skærpet voldsomt for at bryde den spanske færdselslov på det punkt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Hoteller i Alcudia, Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.