Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Beachcrawl på Mallorca
Rejsetips indsendt af:
Sandra
Harlev J
20. feb. 2013

Beachcrawl på Mallorca

Kan man tage på sommerferie som enlig mor med to drenge på 2 og 4 år? Med oplevelser i natur og kultur og UDEN pakkerejser med de skrækkelige 'all-inclusive a la spis det samme mad hver dag' og 'børneklub a la aflever dit barn til guiderne' som jeg gerne ser mig fri for? Det kan man i hvert fald på Mallorca! Her er de perfekte rammer for en familieferie...
Og så kan man indimellem blive i tvivl om, om man måske er kommet til Caribien når man har plantet sig bugterne i det sydøstlige Mallorca! Bugt hedder på mallorcinsk 'Cala'.
børnepoolen og familiepoolen og hotellet i baggrunden.
børnepoolen og familiepoolen og hotellet i baggrunden.

Hotel a la perfekt!

Først og fremmest var vores hotel fantastisk a la god pris. Vi boede i en dejlig lejlighed på "Ferrera Beach Apartments" med perfekt beliggenhed, ikke mindst tæt på områdets skønneste bugt "Cala Ferrera" med børnevenlig strand. På hotellet er der dejlig livligt men roligt og med mennesker fra vidt forskellige verdensdele. Der er to poolområder, et for hele familien og et wellness inspireret kun for voksne. Der er rent, der er Wi-fi, der er søde medarbejdere, osv. Også en lille nostalgisk legeplads på hjørnet!
Og bølgerne når båden sejlede var også meget betagende for de små
Og bølgerne når båden sejlede var også meget betagende for de små

Sejltur a la dykning!

Der er masser af muligheder for dykning i området. Men når man nu har små børn med er en tur med "Starfish" båden et must. Der er glas i siderne af båden under vandet så alle kan få et blik af den betagende verden af fisk som svømmer omkring ved de mange bugter. Udsigten over vandet skal man selvfølgelig også op og nyde for turen er smuk. Der er to ture hvor den ene går til en lille fiskerby og den vi valgte gik til det mest fantastiske naturreservat i "Cala Mondragó" med to uforglemmelige strand, hvor jeg for alvor følte mig tilbage i Caribien. Området er en uspoleret naturperle. Her tilbragte vi nogle dejlige timer inden vi hoppede på den sidste glasbåd hjem. Der var også en legeplads i skyggen - de kan virkelig det med hyggelige legepladser dernede.
Her ved Cala Ferrera er der eksempelvis de små grotter som ses ved hullerne i klippen på den ene sid
Her ved Cala Ferrera er der eksempelvis de små grotter som ses ved hullerne i klippen på den ene sid

Beachcrawl a la ny strand hver dag

Hele området er bygget op om de små bugte med hver deres strand, som har hver deres strand - med hver deres charme. Og hver deres livreddere. Der kører et lille tog mellem de forskellige bugte og på den måde kan man faktisk prøve en ny strand hver dag. Det er altså strandferie, men på en meget mere oplevelsesrig end eksempelvis ved den lange strand på Alcudiakysten mod nord. Har man lidt større børn er det da også en indlysende mulighed at gøre sine strandvisit på cykel.
Så er der glde børn hele vejen..
Så er der glde børn hele vejen..

Ø a la

Det var i juni 2012 jeg vovede mig afsted med to krudtugler mod Mallorca - med Ryanair som faktisk ikke er så farlige når man har forberedt sig på forholdene! Og så billigt! Jeg må lige anbefale til flyturen de skønne kufferter med hjul fra Trunki som passer i håndbagagen!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/alsace/alsace-vandretur-mellem-vinstokke-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.