Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Billeje på Mallorca
Rejsetips indsendt af:
sussi bruun
dianalund
7. aug. 2009

Billeje på Mallorca

Se mallorca i bil - vejene er gode og skiltningen i top.

Billig billeje på mallorca.

Lej bil hos fdm og se øen på en super fed og nem måde, vi lejet bil i 10 dage for ca 800 kr mere end hvis man skulle betale for busturen frem og tilbage til lufthavnen.
Bilen stod klar i lufthavnen og kørte så selv til hotellet i cala do`r hvilken gik nemt da vejene er super og skiltningen er i top.

Vi kørte øen rundt og besøgte familie i palma novo dejlig tur. Dejligt at have bil når man bor i lejlighed og skal ud og handle vand o.s.v, vi kørte i det lokale supermarkede hvor de lokale handlet hvor tingene koster det halve end i turist supermarkederne, hvilken var muligt da vi havede bil.

Transport
Billeje

Kommentarer til rejsetips om Mallorca

Alcudia verdens bedste strand

05/10 2009 Kasper Madsen
Vi Elsker Mallorca og har i år været der for 4 år i træk. Vi er en famileie på 5 som er rigtig glade for Mallorca. Mallorca har alt hvad man kan ønske sig bjerge, smuk natur og super børne venlige strande . Vi bestiller vores fly biletter lidt uden for høj sæson i starten af september hvor der stadig er meget varmt og vejret er godt. Hvis man bestiller fly biletter 8 -9 mdr. før får man skal af sted , så kommer man meget billigt af sted. Hotel bestiller vi i febuar hvor der tit er gode rabater det gør vi som familie på 5 kommer af sted for mellem 10000 - 13000 kr. med alt incl. Vi elsker Alcudia som er meget børnevenlig og hvor man skal tage hen hvis man har børn med. Sandstranden er flere kilometer og der er meget lav vandet. Vandet er helt klart og man finder ikke en sten, tang eller muslinge skalder. Resturanterne i Alcudia er meget børne venlige og tjenerne laver sjov og ballade med alle børn så man får en hyggelig aften. Mange steder kan man spise 5 personer for 350 kr med drikkelse så det er billigt at spise ude. Man kan også leje bil det er meget billigt at leje bil på Mallorca og kan bestemt anbefales. Bjergene er utrolige flotte at køre i og en tur til Soller som ligger imellem bjergene er bestemt en god udflugt, man skal dog være køre stærk med alle de hårnåle sving. Man kan også køre ud til alle de små laguner der ligger rundt på øen , det er utroligt smukt med azur blåt vand og sand strande med klipper og små huuller man kan gå på opdagelse i. Marked skal man også på der kan man købe alt hvad man kan tænke sig. Men det lækreste er den friske frugt og mandler, appelsiner samt vandmelon som kommer direkte fra markerne det smager helt fantastisk. Jeg kan også anbefale div. båd ture hvor man får set Mallorca fra havet .' Det er så flot og rigtigt dejligt med en dag på vandet de fleste både stopper ude på havet hvor man må springe i fra båden. De fleste både har også glas bund hvor man kan se fisk og andre dyr , det er meget spændene. Kør ud og se de små lokale byer hvor det ikke er så turistet det er en stor oplevelse . Dragehullerne er også meget spændene og med en smukt koncert på skibe , men man skal komme tidligt ellers står man i kø hele vejen igennem. Vi kan kun anbefale Mallorca og skal helt sikkert afsted til næste år igen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/swing-is-the-thing-i-46th-street.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.