Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Rejsetips af samme forfatter

 • Det smukke Mallorca

  (Bedømt af 2 personer)
  24.01.12: Dorrit Vangsø
  Mit barnebarn - 10 år - og jeg tog en tur til Mallorca, som jeg ikke har besøgt siden min ungdom.
  Hvilken en overraskelse.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Dorrit Vangsø
Aalborg
23. aug. 2009

Cala Bona, Mallorca

På ferie med mit barnebarn på 8 år, og hvad der kom ud af den.

I dag sker det.......

Afrejsedagen til Mallorca er i dag. Mit barnebarn har aldrig fløjet, så han var meget spændt. Flyveturen gik fint, og vi blev indkvarteret på et dejligt hotel i Cala Bona på Østkysten. Der er ikke så mange turister, da det endnu er et forholdsvis nyt rejsemål. Der er SÅ SMUKT.

Een af dagene sejlede vi ud fra Cala Bona og så grotter. Dette var en flot flot syn. Man kunne stå af/på båden ved stoppesteder, og vi stod af ved nr. 2 stoppested efter Cala Bona, og gik først ned på en lille øde strand (oase) med turkisfarvet vand, for derefter gå op på fastland og ud mod havet, uden at møde andre mennesker. Det var en hel speciel oplevelse.

Efter flere oplevelser tog vi båden til PortoChristo, hvor vi oplevede en ægte spansk by med kun spansktalende forretningsdrivende.
I havnen lå kæmpemæssige motor/sejlbåde, så øjnene stod på stilke hos barnebarnet.
Derefter tog vi båden tilbage til Cala Bona. Det var dejligt at komme "hjem", for her er der meget grønt og mange blomster. Alt er meget velplejet. Husene er imponerende.
Jeg kom hjem med en dreng, der havde fået rigtig meget ud af hans første udlands-ferie, så der er ikke sidste gang, han vil på ferie med sin farmor - og jeg glæder mig allerede.

Kommentarer til rejsetips om Mallorca

Vores oplevelse i Cala Bona

04/08 2011 Lene Jakobsen
Min mand og jeg vågnede til et forfærdeligt vejr i Danmark i efteråret 2009. Vi ville prøve en afbudsrejse til Mallorca. Vi havde været der før med børn og børnebørn, så vores forventninger var ikke store. Vi skulle bare væk fra det triste vejr i Danmark.

Rejsen endte i Cala Bona på Mallorca. Vi blev indkvarteret i den dejlig lejlighed

Flot, det var en sidste udkaldsrejse - så vi ønskede en lejlighed med morgensol. Vi elsker vores morgner, hvor vi selv laver mad og nyder udsigten og vejret.

Det blev alletiders tur. Vi har ellers rejst rigtig meget i mange år. Men den venlighed og service, som vi oplevede her på stedet var helt fantastisk.

Vi kunne gå ca. 1,5 km. til Cala Mallor, hvis vi havde behov for underholdning og mange spiserestauranter. Men, der hvor vi boede valgte vi at gå den anden vej.

Vi gik til de små bugter med praktfuldt badevand og mødte lokalbefolkningen. Naturligvis sejlede vi også til Porto Cristo og tog busture rundt for at se omgivelserne.

Men, hvis du ønsker fred, flot udsigt og en god service samt venligt personale så kan Cala Bona anbefales. her er ikke langt til udfordringerne. Vi vil meget gerne begge tilbage til en dejlig oplevelse på Mallorca.

Det kan tilføjes, at vi sidste år igen kom til Mallorca. Denne gang sammen med gode venner. Også en rigtig gods tur. Denne gang boede vi i Can Picafort. Men næste gang vil vi vælge Cala Bona, hvis det er muligt.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.