Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cala d'Or

Rejsetips af samme forfatter

 • Smag på Østrig

  FDM travel - Marketing projektleder
  (Bedømt af 9 personer)
  14.10.12: Gitte Skou
  Er du også vild med at smage på lokale retter og nyder god gastronomi, når du rejser ud i verden? Hvis ja, og turen går turen til østrigske Tyrol kan det udover at nyde det velkendte østrigske køkken varmt anbefales at se efter spisesteder, der har Brixentaler KochArt på menuen.
  Se hele rejsetippet
 • Stockholm til vands

  FDM travel - Marketing projektleder
  (Bedømt af 2 personer)
  07.06.11: Gitte Skou
  Ofte står man fra landsiden og ser ud over den smukke svenske skærgård. Men det kan stærkt anbefales også at se byen fra vandsiden - selv med fuld fart på!

  Stockholm er altid et besøg værd.
  Se hele rejsetippet
 • Det dejligste hotel i Belgien?

  FDM travel - Marketing projektleder
  (Bedømt af 2 personer)
  07.06.11: Gitte Skou
  I sensommeren 2010 gik turen til Frankrig, og på køreturen derned havde vi brug for et godt overnatningshotel i nærheden af Gent i Belgien. GPS'en blev sat til at komme med gode forslag.
  Se hele rejsetippet
Forlænget weekend på Mallorca
FDM travel - Marketing projektleder
Gitte Skou

Forlænget weekend på Mallorca

En forlænget weekend er ofte et valg mellem enten en storbyferie eller en afslappende miniferie – men det behøver det ikke at være. Mallorca har det hele, og man kan sagtens nå en skøn kombination af storbyferie og badeferie selv på få dage
Katedralen i Palma
Katedralen i Palma

Storbyferie i Palma

Jeg har netop været på endnu en forlænget weekendtur til Mallorca, 4 dage fra torsdag til søndag. Det er hurtigt at komme dertil, knap 3 timers flyvning, og de mange daglige, direkte afgange gør det muligt at finde prisbillige flybilletter med gode afrejsetidspunkter, så man får mest mulig tid på den dejlige ferieø.

Palma er en dejlig overskuelig og utrolig hyggelig storby – især den gamle bydel og katedralen kan jeg varmt anbefale. Der er masser af muligheder for shopping i de lækre butikker, delikatesser på de små tapasbarer og en kop kaffe eller et glas vin på en af de små hyggeligt cafeer. Og så ligger Palma med den smukkeste udsigt over havnen og Middelhavet.
En af de små hyggelige strande i Cala d'Or
En af de små hyggelige strande i Cala d'Or

Badeferie i Cala d'Or

Efter en, måske to overnatninger i Palma er det skønt at kombinere ferien med et par dage på stranden. Mit favoritområde er Cala d’Or på øens østkyst, et charmerende område der emmer af feriestemning på en afslappende måde.

Lej en bil og kør dertil – det tager en times tid fra Palma gennem det smukke landskaber med oliven- og appelsintræer, de karakteristiske mallorcanske stenhuse og små hyggelige byer.

I Cala d’Or området kan man slappe af og nyde solen ved en af de mange, mindre strande, der alle ligger smukt i de små hyggelige bugte omgivet af klipper. Og når man trænger til en forfriskning eller god middag, er der et stort udvalg af cafeer, restauranter og tapasbarer i hele området.

Det er 3. gang på to år at jeg har været på Mallorca, 2 af gangene har været på forlængede weekendture.
Jeg er helt sikker på at jeg snart vender tilbage igen….

Seværdigheder
Øer

Kommentarer til rejsetips om Cala d'Or

Rejser=Lykke oplevelser kærlighed og forståelse

04/08 2016 Jimmi Jørgensen
Hej alle sammen vil i have rejser med gode oplevelser se smukke ting også når man er på krydstogt oplever&ser du (i) tingene fra en helt anden vinkel. Og til sidst vil jeg slutte af med at fortælle alle hvis i vil have noget ud af jeres penge (kr). Så kan jeg helt bestemt anbefale at gøre brug af www.fdm-travel.dk . Mvh Jimmi Jørgensen

Kommemtar

29/08 2010 Mona Nielsen
Ja vi har også boede på club martha, i Cala dÓr i 2009, det var et super godt sted, både for børnefamilier, men også for familier med teenager, der var bare det hele.

Hvem drømmer ikke om at blive gammel på Mallorca.

26/08 2010 Helle Hansen.
Ja Mallorca er bare en fantastisk ø, uanset ens alder. Vi har været på Mallorca 15 gange, og lige siden vores søn var 3 mdr. Men i dag er han 19 år også han er vild med Mallorca. Da han var lille tog vi altid til Alcudia som har en fantastisk bade strand og mange hoteller ligger helt ned til havet, hvor ingen biler kommer kørende mellem hotellet og stranden, så man kan slappe helt af. Alcudia har også mange butikker og spise steder at byde på, bestemt et sted der kan anbefales hvis man har børn. I dag hvor vores søn er 19 år tager vi til Palma. Palma har bare alt, flotte butikker, gode spise steder, flotte cafeer, discoteker, gode hoteller og her kan vi anbefale hotellerne der ligger lige ned til den store både havn. Man kan ikke blive træt af Palma, at gå en tur i de gamle smalle gader, er en helt special oplevelse og for ikke at glemme at nævne den flotte borg der ligger i Palma. Befolkningen på Mallorca er bare nogle af verdens mest smilende mennesker. Positive og glæde. Men husk at leje en bil og kør en tur rundt på den smukke ø. Man kan roligt bugge 14 dage, da Mallorca bare har så meget at byde på. Vores store drøm er at kunne bo på Mallorca et 1/2 år af gangen, når vi bliver gamle.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Gitte Skous profilside

Læs mere om rejser til Mallorca


Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/sydneys-maaske-bedste-udsigtspunkt-australien-og-new-zealand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.