Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Bar
    Bar
  • Safe
    Safe

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Hostal La Ceiba

Hyggeligt, lille familiehotel ideelt til par, der ikke stiller de store krav til komfort. Hotellet er fredeligt beliggende 100 m fra skøn, lille sandstrand.
Hostal la Ceiba er et hyggeligt, lille, familiedrevet hotel med kun 13 værelser. På stedet er der reception, terrasse med snackbar og fælles grill, sig blot til værtinden, hvornår I ønsker at benytte den.

Hotellet ligger i et fredeligt kvarter omgivet af pinjetræer, 2 min. gang fra den eksklusive havn og lige oven for en lille bugt med sandstrand. Cala d'Or er en af de smukkeste byer på Mallorca med lave, hvidkalkede bygninger og omgivet af klipper. I byen er der mange restauranter og butikker.

Hotellet er virkelig en lille perle for jer, der ikke lægger vægt på aktiviteter og større komfort. Stedet er perfekt som udgangspunkt for udflugter på hele øen, og her er rigtig meget at se. Lej en bil og oplev alle de fascinerende afkroge af øen, der er let at finde rundt på.

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/egypten/sharm-el-sheikh/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.