Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cala d'Or

Strandbillede fra Cala d´Or
Rejsetips indsendt af:
Charlotte Kusiak
Næstved
19. april 2009

Kom rundt på Mallorca

Mit rejsetips handler om leje af bil, når du holder ferie på Mallorca og der ikke er inkluderet transport fra lufthavn til dit hotel.

Leje af bil

Hvis I skal til Cala d´Or og transport fra lufthavnen ikke er inkluderet i rejsen, kan det godt betale sig at leje en bil hjemmefra. Bilen står så klar i lufthavnen når I ankommer.

Det koster 80 euro at køre i taxi fra lufthavnen til Cala d´Or, så hvis man alligevel vil leje bil, kan det godt betale sig at leje den hele ugen hjemmefra, og derved "spare" de 160 euro det koster at komme til og fra lufthavnen.

Transport
Billeje

Kommentarer til rejsetips om Cala d'Or

Billeje

07/05 2009 Anne
Vi skal afsted i juni og har lejet bil via FDM. Jeg kunne finde det lidt billigere selv på nettet - men via FDM var jeg mere sikkert på de præcise betingelser omkring f.eks forsikring.

Leje af bil

07/05 2009 Lise-Lotte Valentin
Det er et udmærket godt forslag, men kunne godt lide at vide lidt mere om: Hvilket onlinefirma bilen blev lejet fra Hvor skal man henvende sig i lufthavnen vedr. bilen. Vi har bestilt rejse til Mallorca d. 24. maj og ville netop gerne leje en bil p.g.a. der ikke er transport fra lufthavnen. Og måske allermest for at udforske Mallorca. Med venlig hilsen Lise-Lotte Valentin

Billeje

24/04 2009 Lisbeth
Vi boede også i Cala D'or da vi var på Mallorca, og havde lejet bil hjemmefra til 130£ for en hel uge. Bilen stod som Charlotte siger klar i lufthavnen, og vi kunne bruge den hele ugen til at komme rundt på øen. :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca


Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/toscana/skoenne-lucca-og-omegn-har-det-hele.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.