Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cala d'Or

Rejsetips indsendt af:
Merete Habermann
Odense
27. aug. 2009

Mallorca - Vi holdt prisen lav og fik en god stemning under aftensmaden

Vi havde en rigtig god ferie Mallorca, hvor vi fik ro på vores datter om aftenen.

Spise hjemme

Vi boede på hotel Cala Ferera Beach lejlighedshotel med gode nyrenoverede værelser.
Vi valgte en lejlighed så vi havde mulighed for at spise hjemme et par gange, så vores datter kunne slappe af og leje i ro og fred.
Vi handlede i supermarkedskæden Eroski. Det gjorde vores ferie billig og det tjente faktisk billejen hjem fordi vi kunne handle billigt, kunne spise hjemme og lave madpakker - stadig med den spanske kolorit fordi vi købte lokale varer.
Ellers kunne vi uden bil handle i de usandsynlig mange små kiosker, som solge badeting, drikkevarer, mest nødvendige madvarer, bagerbrød, aviser, slik og legetøj.

Spise her eller med hjem?

Nogen gange købte vi pizza, som vi tog med på stranden. Cala Ferrera strand har en lille legeplads, hvor datteren igen samtidig kunne hygge sig både alene og sammen med os.
Det var super at kune sidde i den friske luft og vi kom i god snak med de lokale, som spillede beack-volly på stranden eller som tog et aftenbad mens turisterne færdedes i restaurantgaden.

På restaurant

Lige til venstre for hotellet lå også en okay legeplads. 2 trin ned af en trappe var der en restaurant, som havde et fint blik over legepladsen. Vores datter elskede at komme der og det gjorde ventetiden kort mens vi ventede på maden, mens vi ventede på at maden skulle blive kold og mens vi ventede på at mor og far blev færdige.
Vores datter øvede et cirkus vi så kunne se når vi var færdige.
Vi kunne se at folk kom igen og igen - og lige som vi hurtigt fik et stambord. Maden var i orden, prisen rimelig og serveringen effektiv og venlig. Da vi kunne sidde udenfor var der også fin temperatur og der var rummelighed nok til at familierne kunne diskutere deres uenigheder uden det blev til gene for de andre i restauranten.
Vi havde også forskellige malebøger, klistermærkebøger, kuglespil m.m. med hjemmefra, som vi altid havde med os når vi skulle ud.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca


Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indien/ferie-og-nytaarsaften-i-goa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.