Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Ca'n Picafort

Mallorca - Can`pikafort
Rejsetips indsendt af:
Jens
Jægerspris-Kulhuse
24. nov. 2011

Mallorca - Can`pikafort

C.P. er en lille dejlig by ved Alcudiabugtens udmunding, der er rent og pænt altid og over det hele, at sidde på en resturent på den marmorbelagte promenade om aftenen og se den ene flyver efter den anden komme ind over kysten er et scoop for sig selv.
At st op tidligt og gå en tur langs den hvide meget berde sandstrand og føle at solen vågner, og tage en dukkert i det stille vand, er livet.
Og Mallorca er ikke et slidt gammelt turiststed, her er både gamle og nye hoteller blandt hinanden, og priserne for at spise er rimelige
Vi har også været i selve Alcudia på et meget stort hotel, lige ned til stranden det var også dejligt, og så oser Alcudia af råhygge, og her er der flere muligheder for børnefamilier.
Vi har også været i Calla Millor, det er mere eksklosivt, her er fine barer og resturenter, men også et dejlige setd at være, der er en gammel borg lidt uden for byen hvor der er meget kultur og historie at høre og læse om, og så serverer de verdens bedste santgria.
En gåtur i Palma by skal man også på, der er også hestevogne, man kan køre rundt med, der er velnok verdens smukkeste katedral og går man af de små stræder bag den er der en hel verden for sig selv, og der råoser af kultur.
Mallorca er et besøg værd.

Seværdigheder
Kystbyer

Kommentarer til rejsetippet om Ca'n Picafort

Skønt...............

09/10 2012 Iris Brolund
Er lige hjemkommet fra 14 dages ferie på den skønne ø Sol varme dejligt mad søde mennesker ja der var bare alt første gang men ikke sidste gang vi kommer igen til næste år , glæder os allerede. Vi boede Ses Roquetes

Glemte lige

29/11 2011 Jens
Glemte lige i skal da også en tur ud til SONEMAR rigtig GRISEFEST på den gammeldaws rare måde.
Der er underholdning i verdensklasse, mad og vin i spandevis
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca


Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/storbyferie/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.