Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Caribien på Mallorca
Rejsetips indsendt af:
Heidi Jonsson
Skodsborg
24. nov. 2011

Caribien på Mallorca

Vi var på Mallorca en uge fra d. 1. okt. 2011 hvor vi, min mand, vores drenge på 7 og 10 år og jeg selv samt mormor og morfar, havde lejet et hus i Puerto de Pollensa.
Vi valgte stedet fordi vi ønskede den samme type brede og rummelige strand som Alcudia men ikke så turistet et område og det levede byen helt op til. Restauranten Stay som ligger ude på en pier i havnen er anbefalelsesværdig til middag og ligeså er cafè Cappuccino med deres cafe latte med kaneldrys og det lækreste skum, samme kæde som den af samme navn der ligger i Port Àndratx. Byen Pollensa med den 365 trin lange trappe lige i nærheden er også en sød og autentisk by med lækre restauranter og butikker og en meget smuk kirke. Vi havde lejet et hus helt tæt på stranden og prisen på husudlejning styrtdykker hvert år d. 1. oktober så vi havde et kæmpe velplaceret hus ved stranden til billige penge. Fra vores by Puerto de Pollensa sejler en båd ca. 10 minutter rundt om bjerget til Formentor stranden, helt fantastisk på alle måder med klart vand, strand og leje af solsenge og parasoller. Når man ankommer dertil så gå til højre næsten ned til enden af stranden, dels er der bedre plads der og så kommer man til strandcafeen som er en filial af det fornemme Hotel Formentor som ligger lige bagved i den smukkeste have hvor man sagtens kan gå en tur. Strandcafeen har de lækreste pommesfrites, club sandwich og burgers samt rigtig god espresso. Vi var så begejstrede for stedet og vejret var i hele vores uge skyfrit med 28 grader så vi tog ud til samme strand dagen efter, denne gang i bil og også her er Puerto de Pollensa så godt placeret at det kun tager ca. 20 minutter hen over bjerget og kommer her forbi nogle af Formentorbjergenes udsigtsposter med den smukkeste udsigt og så var vi igen på Formentorstranden og klar til endnu en dag i Mallorcas Caribien.
Puerto Pollensa stranden om morgenen
Puerto Pollensa stranden om morgenen

Frokost på strandcafè på Formentor stranden
Frokost på strandcafè på Formentor stranden

Snorkling på Formentor stranden, masser af flotte fisk.
Snorkling på Formentor stranden, masser af flotte fisk.

Kommentarer til rejsetippet om Mallorca

Et af Mallorcas skønneste steder.

02/06 2015 Jan Stausgaard
Den lille by Port de Pollenca er efter min mening et af Mallorcas's allerskønneste steder. Udsigten fra byen over bugten og over til klipperne på Formentor-halvøen er imponerende. Byen har en rolig atmosfære og den lange strandpromenade med butikker og restauranter er vidunderlig. Et par af restauranterne har lavet plateauer ud i vandet, så man bogstaveligt talt sidder i vandkanten og spiser.

Hus

02/12 2011 Heidi Jonsson
Hej Janne
Vi lejede igennem solmar Villas. Som er et engelskejet bureau. De formidler alle disse villaer som opfylder deres kriterier og udover rengøring og have- og poolfolk så kommer der også nogen midt på ugen med ekstra håndklæder og ser at alt er ok.
Med venlig hilsen
Heidi

Caribien på Mallorca

01/12 2011 Janne K. Johannesen
Hej Heidi,

Lejede i huset gennem FDM Travel?

Mvh

Janne

Det lyder fantastisk

29/11 2011 Lars
Det er nogle flotte billeder som sammen med teksten der gør det til en inspiration for os andre.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.