Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Rejsetips af samme forfatter

Cykeltur over Deia, Valldemossa og Soller (den vestlige del af Mallorca)
Rejsetips indsendt af:
Frederiksberg
4. okt. 2012

Cykeltur over Deia, Valldemossa og Soller (den vestlige del af Mallorca)

Selvom bilen til dagligt er mit foretrukne transportmiddel til og fra arbejde, er der intet der slår en cykeltur over små 60 km på vestsiden af Mallorca (samlet højdemeter ca.
900 fordelt på tre bjerge), når først man har ferie. Lige siden jeg for 3 år siden skiftede spinning-cyklen ud med landevejen, har en årlig tur til Mallorca sammen med et par ligeså cykel-interesserede venner således udgjort det for årets højdepunkt for træningen herhjemme. Puerto Soller og Hotel Marina & Wellness Spa har alle gange været udgangspunktet for vores ture.

Mallorca og i særdeleshed den bjergrige vestlige del af øen byder på fantastiske muligheder for at prøve kræfter med bakker, længere end hvad der findes i Valby og omegn. Især en tur er altid med på planen; nemlig en tur over Deia, Valldemossa og Soller. Se evt. en profil af ruten her: http://tramuntanatours.com/cycle_soller.html

Ikke bare byder ruten på skræppe og udfordrende stigninger. Undervejs kommer man således også forbi nogle af Mallorca’s vel nok flotteste udsigtspunkter.
Kaffe og cola i Valldemossa

Kaffe og cola i Valldemossa

Midt imellem bjergkæden Serra de Tramuntana’s toppe ligger Mallorcas højest beliggende by (Valldemossa) i en meget frodig dal, 425 meter over havets overflade. For ikke at gå sukkerkolde undervejs, har vi gjort det til en vane at fylde depoterne, netop når vi rammer her. Hovedgaden som løber igennem byen byder på flere gode muligheder for få kaffe, cola og tanke energi for at klare det sidste stykke vej.
Col de Soller

Col de Soller

Kort før Soller kommer den sidste knold på turen. For foden af bakken ligger en tankstation. Igen vil det være en god ide at fylde sine dunke her. Selve opturen over passet byder på 21 hår-nåle-sving og en stigningsprocent på 6,4 i gennemsnit.

Leje af grej (cykel og udstyr i øvrigt)

Prisen for at medbringe sin egen cykel i fly til Mallorca ligger i omegnen af 500 kroner. Og for det beløb kan leje sig til rigtig meget fint udstyr lokalt (selvfølgelig afhængig af hvor mange ture, man tænker at ville cykle). Bor man i Puerto Soller kan jeg varmt anbefale at slå vejen omkring Andy’s butik (englænder), som driver Tramuntana Tours (en forretning som gør det både i cykler, vandreture og andre aktiviteter for den aktive turist). I år stod valget imellem flere spritnye cykler af mærket TREK, og hver gang har alting klappet og været klar for vores udflugter. Husk cykelhjelm :-)

Kommentarer til rejsetippet om Mallorca

Sol, cykeltur og Soller.

20/10 2012 Kenneth
Selv om jeg ikke er den helt store cykel entusiast på de danske landeveje, bliver jeg nød til at skifte min spinning-cykel ud med landevejscyklen. Efter denne flotte beskrivelse skal de udfordrende stigninger, og de 21 hår-nåle sving da helt sikkert afprøves ved næste givne lejlighed :-)

Sol, Soller og Cykeltur.

18/10 2012 Kenneth
Selv er jeg ikke den helt store cykel entusiast på de danske landeveje, men med denne beskrivelse af Sol, Soller og cykeltur på Mallorca, bliver cykelkælderen og spinning-cyklen nok snart skiftet ud med hår-nålesving, udfordrende stigninger og en landevejscykel.
Lyder som en konge-etape, som skal prøves :-)

Vi elsker jo at svede på en cykel..

11/10 2012 Carsten
Fedt.. og jeg kan så levende sætte mig ind i oplevelsen af den svedige fornemmelse af at sidde på hjul op af Soller en solrig eftermiddag.. Jeg er selv vild med det ;-)

Det må prøves!

10/10 2012 Heidi
Det lyder helt sikkert som en tur jeg må gøre efter.
Har prøvet en familie cykeltur på Mallorca men dette er klart en oplagt rejseide.

Dog mangler der nogle billeder hvor sveden virkelig drypper...
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/azorerne/lidt-ud-over-det-saedvanlige.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.