Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Rejsetips af samme forfatter

En kulinarisk guide (Palma og nærmeste omegn)
Rejsetips indsendt af:
Frederiksberg
12. dec. 2012

En kulinarisk guide (Palma og nærmeste omegn)

Palma/Mallorca har i mange år været et af mine foretrukne rejsemål for en forlænget weekend med drengene eller en uge med kæresten. Klimaet er perfekt fra april til oktober og udfoldelsesmulighederne alsidige og muligt at tilpasse efter ethvert temperament.
En stor del for mig ved at rejse er således maden. Og særligt det spanske køkken har en stor stjerne i mit hjerte. Bliver aldrig træt af tapas, og hvad Spanien ellers har at byde på af lækkerier; grillet lammeskulder er bare et godt eksempel. Kulinarisk har Palma i sig selv da også rigtigt meget at tilbyde. Restauranten ”La Paloma” er blevet favoritten i den hyggelige restaurantgade (carrer d’ Apuntadors) i centrum af byen. Menukortet byder på mange super lækre småretter og et godt udvalg af fyldige vine fra Binissalem. Deres sortfods-skinke (jamon iberico/pata negra) er efter min mening blandt de bedste på øen.

Genova - en lille perle kun 5 minutter fra Palma’s centrum:

Godt 5 minutter i bil/taxa fra byen, nærmere bestemt i Genova, finder man dog, hvad jeg vil betegne, som virkelige perler, når vi taler spisesteder med stærkt lokal præg. Byen ligger nærmest øde hen i løbet af dagen, men om aftenen sker der ting og sager, og det er mit indtryk, at folk kommer langvejs fra for nyde maden på en af de i alt 10-12 restauranter, som ligger nærmest side om side.
Es Mussol - romantisk stemning under åben himmel:

Es Mussol - romantisk stemning under åben himmel:

Toppen af poppen er restauranten ”Es Mussol”, som byder på en fabelagtig tagterrasse. Et sikkert hit, hvis stemningen skal være romantisk. Kortet er ikke overvældende i omfang, men alle retter som jeg har haft prøvet, har været super tilberedt. Prøv evt. de vilde svampe med gedeost og aubergine-creme eller tag det sikre valg; peberbøf’en med råstegte kartofler. Vi har selv brugt stedet, som et godt afsæt for at fortsætte på barerne langs Palma's havnepromenade eller diskoteket Tito's.

Meson la Rueda (argentinsk steakhouse når det er bedst):

Kød er godt. Argentinsk kød er endnu bedre. Kødet på Meson la Rueda er noget at det bedste, som jeg har smagt – og hele herligheden bliver serveret på en varm lava-plade, som gør at retten holder sig varm i længere tid. Også her kan man sidde og spise under åben himmel.

For begge af sidste restauranters vedkommende finder jeg prisniveauet yderst rimeligt. Det gælder også, hvis man skulle have lyst til en velvoksen before-dinner-drink eller toppe op med kaffe og dessert efter hovedmåltidet. Det er en god idé at bestille bord på forkant på restauranterne i Genova. Mens turisterne kommer for at spise fra omkring kl. 20, kommer de fleste lokale først efter kl. 22. Velbekomme !!!

Links til anmeldelser af ovennævnte restauranter på Tripadvisor:

http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g187463-d1319281-Reviews-La_Paloma-Palma_de_Mallorca_Majorca_Balearic_Islands.html

http://www.tripadvisor.dk/Restaurant_Review-g187463-d1926026-Reviews-Restaurant_Es_Mussol-Palma_de_Mallorca_Majorca_Balearic_Islands.html

http://www.tripadvisor.dk/ShowUserReviews-g187463-d1191878-r139904138-Meson_la_Rueda-Palma_de_Mallorca_Majorca_Balearic_Islands.html


Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forlystelsesparker/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.