Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Golf på Mallorca

Med 300 årlige solskinsdage kan du spille golf året rundt på Mallorca. Læs her FDM travels guide til de 10 bedste golfbaner på Mallorca og få styr på, hvordan du selv arrangerer en god og billig golfferie.

Sådan arrangerer du selv din golfferie på Mallorca
Kort over de 10 bedste 18-huls golfbaner på Mallorca
Beskrivelse af de 10 bedste 18-huls golfbaner på Mallorca

Sådan arrangerer du selv din golfferie på Mallorca

1. Book dit fly, hotel og billeje online hos FDM travel - vores priser er billige
2. Book din starttid hjemmefra via golfklubbens hjemmeside
3. Glæd dig til en dejlig og billig golfferie!

Book dine starttider hjemmefra
På stort set alle golfbaner på Mallorca kan teetider bookes via klubbens hjemmeside. Det er hurtigt og enkelt. I højsæsonen kan det være en god ide at bestille green fee tider nogle uger i forvejen. Vær opmærksom på eventuelle handicapbegrænsninger. På de fleste golfbaner kan spillere med et højt handicap først spille sidst på eftermiddagen.

Medbring eller lej dit golfudstyr på Mallorca
Det er som udgangspunkt altid muligt at medbringe dit eget golfudstyr. Flyselskaberne kræver dog ofte et ekstra gebyr for din golfbag, så husk at tjekke det ved bestilling af flybilletten til Mallorca. FDM travels online support kan være behjælpelig med at oplyse prisen samt reservere dit golfudstyr - kontakt os i dag på tlf. 70 11 03 11.

Hvis du ikke ønsker at medbringe eget golfudstyr, kan du som regel leje det i langt de fleste pro shops. Priserne ligger typisk på et par hundrede kroner pr. runde. På flere af banerne er golf buggy en del af greenfee, men ellers tilbyder banerne udlejning buggies. Ofte kan det være en stor hjælp på de kuperede golfbaner.

Husk dit DGU-kort
Du skal som udgangspunkt altid skal kunne fremvises gyldigt DGU-kort (medlemskab af en golfklub) mod forlangende.

Beskrivelse af de 10 bedste 18-huls golfbaner på Mallorca

Ud for hver golfklub finder du kontaktinfo, handicap-begrænsninger samt oplysninger om banernes geografiske placering.

Vall d’Or Golf

Vall d’Or Golf finder du på Mallorcas østkyst. Mellem de hyggelige havnebyer Porto Colom og Cala D'Or ligger golfbanen i et meget smukt og varieret landskab. Med sine 5.539 meter fra hvid tee hører banen bestemt ikke til de sværeste. Men de mange pinje-, mandel- og oliventræer rundt om banen betyder, at præcision ofte er vigtigere end længde. Vall d’Or åbnede i 1985 og har et af øens flotteste klubhuse. På den store østvendte terrasse sidder folk fra nær og fjern og spiser en god frokost, mens de nyder den fantastiske udsigt ud over Middelhavet.

Praktisk information om Vall d'Or Golf:
Website: Vall d'Or Golf
Mail: valldorgolf@valldorgolf.com
Tlf. (+34) 971 837 001
Hcp: Herrer 36 – Damer 36 (Spillere med højere hcp. kan spille efter kl. 13.30)
Priser: 100 euro (750 kr.)
Geografisk placering: Sydøst-kysten

Ferieboliger tæt ved Vall d'Or Golf:
HSM Calas Park
Club Martha's

Son Vida

Son Vida er en ægte Mallorca-klassiker. Øens ældste golfbane er fra 1964, og efter en gennemgribende renovering i 2001 er banen i dag i virkelig god stand. Det er en kuperet bane med brede fairways på de fleste af hullerne. Fra flere af teestederne kan du nyde den enestående udsigt over Palma-bugten, og langs banen ligger de smukkeste gamle villaer. Når du begiver sig ned af første hul, mærker du tydeligt historiens vingesus. Der hersker en helt speciel stemning på dette flotte anlæg, og Son Vida er en bane, der bare må spilles.

Praktisk information om Son Vida:
Website: Son Vida
Mail: golfmallorca@starwoodhotels.com
Tlf. (+34) 971 79 12 10
Hcp: Herrer 54 – Damer 54
Green fee priser: 75 euro – 100 euro. (550 kr. – 750 kr.)
Tidsbestilling: kan ske via klubbens hjemmeside
Geografisk placering: Vest – Palma-området

Son Muntaner

Son Muntaner åbnede i 2000 og er en af de mest eksklusive golfbaner på Mallorca. De tyske ejere har skabt et anlæg, der holder en virkelig høj standard. Banen ligger i smukke omgivelser, og alene pga. længden spiller Son Muntaner væsentligt sværere end søsterbanen Son Vida. Store greens giver mulighed for at variere pindplaceringerne og sværhedsgraden, og på den måde bliver banen en ny oplevelse hver eneste dag.

Praktisk information om Son Muntaner:
Website: Son Muntaner
Mail: Golfmallorca@starwoodhotels.com
Tlf. (+34) 971 78 30 30
Hcp: Herrer 28 – Damer 36
Green fee priser: 100 euro - 130 euro. (750 kr. – 950 kr.)
Tidsbestilling: kan ske via klubbens hjemmeside
Geografisk placering: Vest – Palma-området

Real Golf de Bendinat

Hotel Son Caliu Spa Oasis
Hotel Son Caliu Spa Oasis er et meget smukt golfhotel...
Supertilbud: 7 = 6 og 14 = 12
Bo 7 nætter og betal for 6 eller bo 14 nætter og betal for 12 i perioderne 16. - 30. april og 15. - 29. oktober 2016.
Kan ikke kombineres med køb tidligt-rabatten.
Se mere og bestil her
Real Golf de Bendinat ligger i en lille dal lidt uden for Palma. Det er en spændende bane, hvor hvert eneste hul stiller nye krav til spilleren. Mange vælger at spille netop denne bane igen og igen. Og det forstår man godt. Bendinat er nemlig en rigtig hyggelig bane med smuk natur og masser af karakteristiske pinjetræer. Golfbanen er i virkelig god stand, og fra de højt placerede teesteder åbner der sig et fantastisk vue ud over dalen. Tør du tage chancen, kan der virkelig ’vindes’ nogle meter ved at skære hjørnerne på de mange dogleg huller.

Praktisk information om Real Golf de Bendinat:
Website: Real Golf de Bendinat
Mail: golfbendinat@terra.es
Tlf. (+34) 971 40 52 00
Hcp: ikke oplyst
Green fee priser: 88 euro (650 kr.)
Tidsbestilling: kan ske via klubbens hjemmeside
Geografisk placering: Vest – Palma-området

Feriebolig tæt ved Real Golf de Bendinat:
Hotel Belvedere, Cala Mayor
Hotel Son Caliu Spa Oasis
Hotel Bendinat
Hotel y Aptos Roc Illetas Playa

Golf Son Gual

Golf Son Gual er absolut topklasse. Thomas Himmel er manden bag denne fremragende golfbane, der åbnede i 2008. Den tyske golfbanearkitekt har skabt en fantastisk indlands-links golfbane, som i dag regnes for at være blandt de bedste i Spanien. Det er et sandt mesterværk, hvor der er kræset om alle detaljer, og de mere end 1000 oliventræer og den vilde flora skaber nogle perfekte rammer omkring golfbanen. Anlægget består af nogle særdeles lækre træningsfaciliteter, et imponerende klubhus og en uovertruffen mesterskabsbane. Vil du forkæle sig selv med en unik golfoplevelse, og er du villig til at betale øens højeste greenfee, så venter der virkelig en golfoplevelse af de store.

Praktisk information om Golf Son Gual:
Website: Golf Son Gual
Mail: info@son-gual.com
Tlf. (+34) 971 78 58 88/96
Hcp: Herrer 28 – Damer 36
Priser: 99 euro - 150 euro. ( 740 kr. – 1120 kr.)
Tidsbestilling via klubbens hjemmeside
Geografisk placering: Syd

Golf de Andratx

Golf de Andratx på Mallorcas vestkyst er en udfordrende og kuperet bane, som slynger sig gennem det smukke mallorcinske landskab, ikke langt fra den lille havneby Puerto de Andratx. De smalle fairways skærer sig gennem skoven af pinjetræer, og på mange af hullerne findes der stendiger, som skal forceres, inden du kan gøre arbejdet færdigt på de hurtige greens. Ofte ligger disse højt hævet over fairways, og fra flere af banens huller er der en fabelagtig udsigt ud over Camp de Mar bugten.

Praktisk information om Golf de Andratx:
Website: Golf de Andratx
Mail: info@golfdeandratx.com
Tlf. (+34) 971 236 280
Hcp: Herrer 28 – Damer 35
Green fee priser: 100 euro (750 kr.)
Tidsbestilling via klubbens hjemmeside
Geografisk placering: Sydvest.

Feriebolig tæt ved Golf de Andratx:
Iberostar Jardin del Sol Suites

Capdepera

Capdepera er en lille oase, hvor du på din golfferie kan spille en runde golf i ro og fred. Banen, der ligger i et af Mallorcas mest uspolerede naturområder, er bestemt ikke overrendt. De første seks huller er flade dogleg huller omgivet af søer, mens de sidste seks ligger gemt i Arta bjergene. Der er således stor variation på banen, hvor hul 15 er kåret som det smukkeste golfhul på Mallorca. Efter runden kan det varmt anbefales, at du lægger vejen forbi klubbens restaurant, Roca Viva, der er kendt for sit gode køkken. På terrassen sidder de lokale og spiser lidt mad og nyder et godt glas vin. Slå jer ned og oplev den ægte mallorcinske stemning.

Praktisk information om Capdepera:
Website: Capdepera
Mail: info@golfcapdepera.com
Tlf. (+34) 971 81 85 00
Hcp: Herrer 36 – Damer 36 (Spillere med højere handicap kan booke tider efter 15.30)
Priser: 49,50 euro - 79 euro. (370 kr. – 590 kr.)
Tidsbestilling via klubbens hjemmeside
Geografisk placering: Østkysten (syd for Alcudia)

Feriebolig tæt ved Capdepera:
Viva Mallorca
Hotel Ferrer Janeiro

Golf de Pula

Golf de Pula åbnede i 1995 og har i mange år været en fast del af Europa Touren. I 2006 stod en af Spaniens mest succesrige golfspillere, José María Olazabal, bag banens redesign, og i dag fremstår Golf de Pula som en klassisk spansk mesterskabsbane. Banen er populær og besøges ofte af Mallorcas jetset. De fleste, der spiller banen, vælger efterfølgende at tilbringe lidt tid i det hyggelige klubhus, der ligger i en gammel spansk bondegård. Bygningen kan dateres helt tilbage til 1581, og en kølig drink på 19. hul er helt sikkert en del af golfoplevelsen på Golf de Pula.

Praktisk information om Golf de Pula:
Website: Golf de Pula
Mail: reserva@pulagolf.com
Tlf. (+34) 971 817 034
Hcp: Herrer 36 – Damer 36 (over hcp. 36 – efter kl. 14.00)
Priser: 65 euro (480 kr.)
Tidsbestilling via klubbens hjemmeside
Geografisk placering: Østkysten (syd for Alcudia)

Club de Golf Alcanada

Club de Golf Alcanada er en af øens nyeste golfbaner og et must for alle Robert Trent Jones fans. Det er nemlig Trent Jones dynastiet, der står bag designet af denne fantastiske seasidebane, hvor svære dogleg huller og lynhurtige greens kan være lidt af en prøvelse. Banen er omkranset af store træer, og det er derfor slet ikke til at se, at den først åbnede i 2003. Fra flere af hullerne kan du se de 150 meter ud i havet til den lille ø Alcanada med det karakteristiske fyrtårn.

Praktisk information om Club de Golf Alcanada:
Website: Club de Golf Alcanada
Mail: info@golf-alcanada.com
Tlf. (+34) 971 54 95 60
Hcp: Herrer 33 – Damer 35
Priser: 95 euro - 105 euro. (700 kr. – 780 kr.)
Tidsbestilling via klubbens hjemmeside
Geografisk placering: Nord

Feriebolig tæt ved Club de Golf Alcanada:
Hotel Playa Esperanza

Golf Park Puntiró

Golf Park Puntiró er designet af Nicklaus Design. Den tidligere mester har designet 280 golfbaner i 34 forskellige lande, så det borger for en vis kvalitet, når Nicklaus lægger vejen forbi. Det er også tilfældet med Puntiró, hvor Nicklaus har skabt et sandt mesterværk. Der er kræset for alle detaljer, og der venter spillerne en virkelig test. Der er masser af vand i spil, og på flere af hullerne skal der drives ud over en sø for at nå enten green eller fairway.

Praktisk information om Golf Park Puntiró:
Website: Golf Park Puntiró
Mail: reservas@golfparkmallorca.com
Tlf. (+34) 971 79 73 30
Hcp: Herrer – 28 – Damer 36,4
Priser: 74 euro (550 kr.)
Tidsbestilling via klubbens hjemmeside
Geografisk placering: Inde midt på øen.

Bemærk:
Golfklubbernes priser, åbningstider etc. er fundet den 11.5.2011.
Tjek golfklubbernes hjemmesider for opdaterede informationer.
Skriv til tan@fdm.dk hvis du har rettelser til golfoplysningerne.
Denne side er udskrevet d. 30. september 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.