Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
Hanne Westergaard
Odder
4. marts 2011

Hensyn til alle i familien på Mallorca

Min mand og jeg har flere gange inviteret vores børn og børnebørn med på ferie på Mallorca. Vi har lejet villaer med egen pool, alt i hvidevarer, veludstyrede køkkener, udendørs grill, ja alt hvad man kan tænke sig.
Det er ikke en dyr ferie, da vi selv står for madlavningen, og handler i de lokale supermarkeder, hvor også de lokale handler. Vores farvket, farvorit er Eroski Supermarkt, hvor vi kan købe alt, også frisk fisk, og kød vi selv bestemmer hos slagteren. Der ud over skal nævnes deres helt fantastiske frugt og grøntafdeling. Priserne er super, især når vi vælger deres egne mærker, der er mærket Eroski.

Vi har små børn at tage hensyn til, og vi har en voksen med skizofreni. Det kræver en del ro, og mulighed for at hvile, når behovet viser sig.
I de villaer vi har lejet, har vi alle kunnet få vores eget værelse (børnene hos forældrene), og det er dejligt, at kunne gå ind og lukke sin dør, og være sig selv. Det kan være en belastning at være sammen 24 timer i døgnet i 14 dage.
Det har været så givende for os at holde ferie på denne måde. Vi lærer virkelig hinanden at kende, og især har vi lært at forstå vores psykisk syge datter meget bedre. Hun er nok den der glæder sig aller mest til ferien, da vores lille familie er hendes netværk.
De små børn lærer deres faster at kende som hun er, og vi lærer børnene at kende, også når de ikke er søde. Sådan er det jo med små børn.

Jeg håber min lille beskrivelse kan give andre familier med særlige behov, mod på at rejse på ferie, hvor der er muligheder for at tage hensyn til hinanden.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.