Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Rejsetips af samme forfatter

Mallorca – Charterferie på 1. klasse
Rejsetips indsendt af:
Svenstrup
3. april 2012

Mallorca – Charterferie på 1. klasse

Grisefesternes tid er for længst forbi – i dag er Mallorca et yderst mondænt feriested. Det var Simon Spies, som i 1957 for alvor lukkede danskernes øjne op for denne skønne ø.
Masseturismen og de før nævnte grisefester var ved at ”ødelægge” Mallorca i 70´erne og 80´erne. Men man sadlede om, renoverede hotellerne for et milliardbeløb - og i dag fremstår øen, som et lille og meget eksklusivt bud på ”Paradiset i Middelhavet”.
Årets sidste skoledag i Sollér
Årets sidste skoledag i Sollér

Mallorca – Meget mere end blot et turistparadis

Mallorca dækker et areal på cirka 3.600 kvadratkilometer, hvilket svarer til det halve af Sjælland. Øens kystlinje er på cirka 5.500 kilometer. Mallorca tilhører ”De Baleariske Øer”, som også omfatter Ibiza og Menorca. ”De Beleariske Øer” består i alt af 16 øer, hvoraf de 5 er beboede. Mallorcas befolkningstal er på godt 900.000, hvoraf knapt halvdelen bor i hovedstaden ”Palma de Mallorca”. Mere and halvdelen af Mallorcas befolkning arbejder på en eller anden måde indenfor turistindustrien. Turismen, som for alvor eksploderede i 1950´erne, er øens absolut primære indtægtskilde, da 80% af alle indtægter stammer herfra. Dette ses også på antallet af restauranter – der er mere end 2.400 spisesteder på øen. Men ”uden mad og drikke dur turisten ikke” – og Mallorca besøges årligt af mere end 6 millioner turister. Mallorca har gennem tiden ført en omtumlet tilværelse, da øen har været besat af så forskellige folkefærd som romerne, araberne, franskmændene og englænderne.
Hmmm - skulle man slå sig ned her?
Hmmm - skulle man slå sig ned her?

Mallorca – Et klima man brænder varm på

Klimaet på Mallorca er slet og ret skønt. Vintrene er præget af milde vinde og temperaturer fra omkring 15 grader og op. Nattefrost er meget sjældent forekommende på disse kanter. Somrene er varme, lyse og lange og byder på gennemsnitstemperaturer på omkring 30 grader.
Cala Mesquida - Så bliver strande ikke meget bedre
Cala Mesquida - Så bliver strande ikke meget bedre

Cala Mesquida – Det gemte ferieparadis

Vort ferieophold bestod af en uge i Cala Mesquida på den nordøstlige del af øen. Det er et ensomt, nærmest isoleret beliggende sted, hvor ro og skøn natur er i højsædet. Stedet har ry for at huse en af Mallorcas bedste badestrande. Naturen i dette område er meget kuperet og indbyder til lange, skønne vandreture. Her kan man så indånde den friske havluft blandet med duften af pinjetræer – og det er ikke det værste, vor skønne Planet kan byde på. Men Cala Mesquida er meget stille, også selvom stedet kan huse knapt 2.500 turister. Stedet byder kun på ganske få butikker, et par små supermarkeder og så selve hotelområdet. Hotelområdet er slet og ret eksklusivt. En sjov oplevelse fik vi, da vi gik ind på en af hotellets restauranter for at spise. Vi faldt næsten ned at stolene, da vi så priserne på menukortet. Vi bestilte ”to gange kylling” (det billigste vi kunne finde) – og vi fik ”elevatorblikket” af tjeneren. Der stod ”fedtsyle” skrevet med stort i hans øjne. Vi grinte så meget, at vi endeligt faldt ned af stolene.
Cala Mesquida - Stedet bare indbyder til vandreture
Cala Mesquida - Stedet bare indbyder til vandreture

Cala Mesquida – Et skønt sted i ødemarken

En stor del af området omkring Cala Mesquida er fredet. Man ønsker ikke at ødelægge området med mere hotelbyggeri – og samtidig ønsker man at bevare området som ynglested for en masse fuglearter. Fra Cala Mesquida og til den nærmeste naboby (Capadera) er der cirka 5 kilometer. Capadera er en typisk spansk landsby med tårne og mure fra dengang, hvor sørøverne gjorde Middelhavet temmelig usikkert.
Cala Ratjada - Et helt igennem maritimt turistparadis
Cala Ratjada - Et helt igennem maritimt turistparadis

Cala Ratjada – Et besøg værd

En anden by, man kan vandre til fra Cala Mesquida, er Cala Ratjada. Denne by er et vaskeægte turistparadis, som byder på alt i butikker, hoteller og restauranter – en af restauranterne har sågar en stjerne i Michelin guiden. Dertil kommer, at byen har en spændende havnepromenade. Havnepromenaden huser ikke længere så mange fiskerbåde. Fiskeriet i Middelhavet er ”overtaget” af de store trawlere – og så er det ikke længere særlig rentabelt for de små både at sejle ud på havet. Men når fiskerbådene rykker ud, rykker sejlerfolket ind – og i dag domineres havneområdet i Cala Ratjada af sejlsportsfolket.
Alcudia - En myretur af turister i højsæsonen
Alcudia - En myretur af turister i højsæsonen

Alcudia – Stranden uden ende

Et af de ultimative feriesteder på Mallorca er Alcudia. Alcudia er beliggende på øens nordøstlige del. Byen blev grundlagt 123 år før Kristi fødsel. En bymur fra middelalderen omkranser den gamle del af selve byen. Indenfor bymuren finder man de for en gammel bydel så karakteristiske smalle gader, en del kirker samt et arkæologisk museum. Men det, der trækker i turisterne, er den 14 kilometer lange og aldeles fremragende strand ”Playa de Alcudia”. Omkring strandområdet er der alt, hvad man kan ønske sig som turist. Her er alt i kæderestauranter, barer, hoteller, souvenirbutikker og forlystelser. Der er også anlagt en golfbane i området, som tilligemed byder på en del vandre- og cykelruter. De første turister fandt til Alcudia helt tilbage i 1920´erne. Livet er let som turist i dette område, da alle sprog ”tales og forstås”. Til gengæld har turismen skamferet området så meget, at stedet fremstår som temmelig charmeforladt. Det er man også ganske klar over fra det offentliges side. Man forsøger i dag på at begrænse turismen en anelse for at beskytte dette i og for sig ganske smukke naturområde.
Cobo Formentor - En køretur for livet
Cobo Formentor - En køretur for livet

Cobo Formentor – Vindenes mødested

Cobo Formentor er Mallorca´s nordøstligste punkt. Stedet er beliggende cirka 30 kilometers kørsel fra Alcudia. De sidste 13 kilometer køres på en fantastisk vejkonstruktion, som flere steder er beliggende helt ude på selve klippekanten. Vejen er konstrueret af italieneren Antonio Paretti og bygget af straffefanger tilbage i ”Franco tiden”. Ved et af udkigsstederne undervejs (Mirador del Formentor) er der rejst en sten til ære for Paretti. Når man når ”vejs ende”, belønnes man med den mest fantastiske udsigt ud over Middelhavet. Og herude ”in the middle of nowhere” står der et fyrtårn, som nærmest er hugget ind i klipperne. Fyrtårnet blev opført i 1892. På en klar dag kan man fra tårnets top se helt til naboøen Menorca. Undervejs på køreturen passerer man også det ekstremt eksklusive ”Hotel Formentor”, hvor øens mest prominente turister slår deres folder. Beslutter man sig for at køre denne ”scenic route”, så vær opmærksom på, at den beslutning også tages af mange andre. Og parkeringspladsen ude ved Cobo Formentor byder kun på plads til omkring 100 biler - og vendepladsen derude er mere end almindelig trang. Så kom i god tid og nyd dette fascinerende sted, som Mallorcas indbyggere kalder for ”Mødestedet For Vindene”.
Cuevas Dels Hams - Kommerciel stemning for alle pengene
Cuevas Dels Hams - Kommerciel stemning for alle pengene

Mallorca – ”Hjem” for 350 drypstenshuler

Er der en naturattraktion, som Mallorca er berømt for, så er det øens mange unikke drypstenshuler. Vi valgte at besøge ”en af slagsen” beliggende ved Porto Cristo. Vi ville have besøgt de verdensberømte ”Dragehuler” – men ved en fejl kørte vi i stedet til ”Cuevas Dels Hams”. Disse huler er knapt så store som ”Dragehulerne”; men stadig store nok til, at man bliver mere end almindeligt imponeret. ”Cuevas Del Hams” blev opdaget så sent som i 1906. Man går en rundtur på cirka 350 meter. Halvvejs på rundturen støder man på den lille sø (Lago Mar De Venezia). Her stopper man op i cirka 5 minutter, og en lille båd kommer sejlende ind på søen. Ombord er der et miniorkester på to mand, som spiller et stykke klassisk musik, som passer ualmindelig godt til den smukke belysning over søen. En smuk og berusende oplevelse, som varmt kan anbefales. Som et lille kuriosum skal det lige nævnes, at en drypsten vokser med godt 1 centimeter på 30 år.
Porto Cristo - Idyl i byens smukke naturhavn
Porto Cristo - Idyl i byens smukke naturhavn

Porto Cristo – En af Mallorcas ældste havnebyer

Porto Cristo er ikke nogen decideret turistby. Den er til gengæld en af Mallorcas ældste havnebyer. I gammel tid var denne smukke naturhavn tilholdssted for fiskerne, som forsynede en stor del af befolkningen i Menacor området med frisk fisk. I dag benyttes havnen primært af lystsejlerne, som også sætter kolorit på byens ganske travle liv. Porto Cristo har fået sit navn grundet en legende. Legenden siger, at der i år 1260 skyllede en fiskerbåd op på kysten. Ombord på båden var der et krucifiks, og navnet ”Kristi Havn” var født. Porto Cristo byder også på en 200 meter lang, finkornet sandstrand – en strand der virker som fluepapir på de turister, som lokkes til denne smukke by.
Cobo de Salinas - Ensomhedens vendeplads
Cobo de Salinas - Ensomhedens vendeplads

Cobo de Salinas – Trængsel er ikke det første, man støder på

Cobo de Salinas er Mallorcas sydøstligst beliggende punkt. Køreturen dertil er ganske speciel – den byder på noget for Mallorca så sjældent som en snorlige vej kun ”krydret” med nogle ganske få bakker. Bakker er der generelt ikke så mange af på den sydlige del af øen. Stedet virker ikke særligt besøgt – da vi kom derud holdt der kun 10 andre biler. Der er heller ikke så meget at se på dette ensomt beliggende sted – kun et fyrtårn og så det azurblå Middelhav. Men som alle andre steder på Mallorca – her er bare smukt.
Mandeltræ i blomst
Mandeltræ i blomst

Mallorca – Mandler med guddommelig smag

En af Mallorcas vigtigere indtægtskilder er mandelproduktion. I alt avles der årligt op mod 20 tusinde tons mandler på øen, som har omkring 7 millioner mandeltræer. Mandeltræerne betragtes som øens første forårsbebuder. Blomstringen starter allerede i December måned – og den topper i Februar. Når mandeltræerne blomstrer, kaldes de for ”Mallorcas sne”. Mandelavlerne har dog haft hårde tider. Dette skyldes blandt andet mandler fra det amerikanske marked. Disse sælges til langt billigere penge end de mandler, som avles på Mallorca. Grunden til dette skal primært findes i arbejdslønnen. Mange (heriblandt kokken Claus Meyer) slår på, at der er mest smag i de mallorcinske mandler – så mon ikke de ”overlever”…
Cala d´Or - Den Gyldne By på Den Gyldne Kyst
Cala d´Or - Den Gyldne By på Den Gyldne Kyst

Cala d´Or – Byen på Guldkysten

Cala d´Or er også et besøg værd. Byen er beliggende på Mallorcas østkyst. Byen har ry for at være en af øens smukkeste. Cala d´Or er ”bygget” op omkring 5 små badevenlige bugter med nogle fantastiske strande, hvidmalede huse med flade tage (helt i arabisk stil) samt et hyggeligt og roligt bycentrum med gågader og mange fine små restauranter. Byens havn er ofte fyldt til bristepunktet med lystfartøjer. Cala d´Or virker som et meget eksklusivt turiststed, hvor der er fantastisk pænt og velholdt overalt.
Palma - Det er ikke alle, der bliver lukket ind i marinaområdet
Palma - Det er ikke alle, der bliver lukket ind i marinaområdet

Palma de Mallorca – En moderne hovedstad

Palma de Mallorca er Mallorcas hovedstad og største by med sine godt 400.000 indbyggere. I alt bor der cirka 525.000 indbyggere i Palma området – og det gør stedet til Spaniens 12. største byområde. Palma byder på alt, hvad man kan ønske sig af fine butikker, restauranter, barer, seværdigheder og hoteller i enhver prisklasse. Den danske fodboldlegende Michael Laudrup satte sine fodspor som træner i ”hovedstadsklubben” Real Mallorca i sæsonen 2010-2011. Han sagde selv op efter uoverensstemmelser med klubbens bestyrelse. Skal man have sig en rigtig vaskeægte ”mavepumper”, skal man bevæge sig ned i byens havneområde og kigge lidt på alle de kæmpestore lystyachter, som her ligger for anker – det er en oplevelse i sig selv.
Palma - La Seu katedralen er bare et enorm bygningsværk
Palma - La Seu katedralen er bare et enorm bygningsværk

La Seu katedralen – Palmas absolutte vartegn

La Seu katedralen er Palmas vartegn og en af Mallorcas allerstørste turistattraktioner. Katedralen er beliggende på kanten af byens havneområde og den gamle bydel. Bygningen er nærmest at betegne som en kolos med dens længde på 121 meter og bredde på 55 meter. I midterskibet er der hele 44 meter til ”loftet”, hvilket gør katedralen til en af Verdens absolut højeste. Klokketårnet er 52 meter højt og rummer 9 store klokker, hvoraf den største vejer 4,5 tons – det kræver faktisk 12 mand at ringe med den klokke. I begyndelsen af det 19. århundrede ønskede man at renovere katedralen, og man henvendte sig i den anledning til den verdensberømte spanske arkitekt Antoni Gaudi. Gaudi foretog et par små ændringer på bygningens arkitektur – men efter et skænderi ”sprang” han fra opgaven i 1914. I 1851 ramtes Mallorca af et voldsomt jordskælv, og efterfølgende måtte store dele af katedralens venstre side restaureres. Byggeriet af La Seu påbegyndtes i 1238, og indvielsen fandt sted i 1269. Men den absolutte færdiggørelse af byggeriet blev først tilendebragt i år 1601. En legende siger, at La Seu ”ligger inde” med tre torne fra Jesus´ tornekrone, splinter fra hans kors samt et stykke af den svamp, hvormed han fik vædet læberne, da han blev korsfæstet.
Sollér - Tag sporvognen ud til havnebyen
Sollér - Tag sporvognen ud til havnebyen

Puerto de Sollér – Du mister med garanti dit hjerte

Sollér og dens havneby Puerto de Sollér er beliggende på Mallorcas vestkyst i en afstand af cirka 30 kilometer fra Palma. Området er beliggende i en dal kaldet ”Valle de Naranjos” hvilket betyder ”Appelsinernes Dal”. Byområdet bebos af omkring 12.000 mennesker. Kommer du hertil i bil, så parkér denne i Sollér og tag den lille sporvogn det sidste stykke vej ud til havnebyen. Kysten, der omkranser dette smukke sted, er nærmest formet som en halvcirkel med et fyrtårn placeret i ”hver ende”. Puerto de Sollér er indbegrebet af ”mit” Mallorca. Her er hyggeligt, her er rart, her er smukt – og stedet byder på nogle af de skønneste solnedgange, som Middelhavet kan byde på. Byen byder også på nogle fremragende badestrande, hvoraf den største er cirka 700 meter lang. Dertil kommer en hyggelig strandpromenade med et væld af fine, små restauranter. Jo, Puerto de Sollér er stedet, hvor du med garanti mister dit hjerte.
Togturen mellem Sollér og Palma er en oplevelse for livet
Togturen mellem Sollér og Palma er en oplevelse for livet

Toget til Sollér – En af denne Verdens smukkeste togture

Jernbanen mellem Palma og Sollér blev indviet helt tilbage i 1918 – og den kører den dag i dag. Før jernbanen blev indviet, var området ved Sollér temmelig isoleret. Faktisk havde man mere kontakt med Frankrig, end man havde med Palma. Når man i dag træder indenfor i stationsbygningen, er det som at starte en rejse tilbage i tiden. De gamle tog og den afstressende atmosfære er en oplevelse af format. Selve togturen er en af de smukkeste, man kan forestille sig. Man kører i zig-zag op af bjergskråningerne, og træerne ved siden af banen på det nærmest rækker ud efter én. Et stykke oppe af bjerget stoppes ved en lille ”station” – og herfra kan man skue ned over Sollér med alle dens omkringliggende appelsinplantager – et syn der virkeligt kan tage pusten fra de fleste. Dernæst fortsætter turen mod Palma. Undervejs passeres ikke mindre end 13 tunneler, hvoraf den længste er 3 kilometer lang. Det sidste stykke mod ”endestationen” i Palma foregår midt på hovedgaden med biler og cykler hvirvlende ”omkring ørerne” på én. Og når der er rødt lys på hovedgaden, ja så må toget også standse op. ”So ladies and gentlemen – please step on board and prepare yourself for the trainride of your life”.
Puerto de Sollér - En af de smukkeste byer i Middelhavsområdet
Puerto de Sollér - En af de smukkeste byer i Middelhavsområdet

Den vestlige del af Mallorca – Jorden er og bliver ikke flad

Den vestlige del af Mallorca er alt andet end flad. Faktisk er det i området omkring Sollér, at Mallorcas højeste punkt – Puig Major med sine 1.445 meter – findes. Puig Major er en del af bjergkæden ”Serra de Tramuntana”, der ligger som en ryg langs hele øens vestlige side. En del af området ved Puig Major tilhører militæret – og det huser blandt andet en enorm radarstation. Turen op af bjerget er en naturoplevelse af de sjældne. Undervejs bydes der på nogle helt fantastiske udkigspunkter. Det højest tilgængelige sted er ”Puig de Massanella”, som er beliggende i 1.364 meters højde.
Valldemossa - Byen byder på sin egen kølige skønhed
Valldemossa - Byen byder på sin egen kølige skønhed

Valldemossa - Og musikken klang i gaderne

På Mallorcas vestkyst finder man i 410 meters højde den lille bjergby Valldemossa. Byen ligger nærmest klemt inde mellem de høje bjerge. Dette gør, at her altid er svalt om sommeren, hvorfor Valldemossa er et yndet opholdssted for de velhavende familier fra Palma. Byen er verdensberømt på disse kanter, da komponisten Frederic Chopin og hans elskerinde George Sand slog sig ned i byen i slutningen af 1830´erne. Og det var noget, som kunne få de lokale op på barrikaderne. George Sand, som var af baronessestand og født Aurora Dupin, yndede at ryge pibe, iklæde sig mandetøj og promenere i byen. Det gjorde ikke det hele meget bedre, at hun havde sine to børn af første ægteskab med sig til øen. Valldemossa var forarget, og hele byen prøvede at fryse parret ud. De nægtedes eksempelvis adgang til at købe mad. Chopin led af tuberkulose, og nærmest i febertilstand formåede han at komponere et af sine største værker ”Regndråbe Preludium”. George Sand endte med at blive en yderst anerkendt forfatter. Hun udgav romanen ”Vinter På Mallorca”, som blandt andet handler om hendes forhold til Chopin og deres fælles tid i Valldemossa. Hun skriver i bogen ”Valldemossa er det skønneste sted, jeg nogensinde har boet, og et af de smukkeste steder, jeg nogensinde har set”. Det skal også lige nævnes, at byens kloster, La Real Cartuja, er en kæmpe turistattraktion. Det er også i nærheden af Valldemossa, at skuespilleren Michael Douglas og hans kone Catherine Zeta Jones ejer en af øens smukkeste boliger.
Sådan kan man også "styre" en turistbåd
Sådan kan man også "styre" en turistbåd

Mallorca - Kom udenfor højsæsonen

Vor tur til Mallorca foregik i slutningen af Maj måned. Her var vejret fantastisk med temperaturer på omkring 30 grader og højt solskin hver dag. Vi havde lejet bil i fire dage – og det er noget, man bør unde sig selv. Mallorca er et sted, der skal ses og opleves – og afstandene er ikke så store, så man kommer forholdsvis hurtigt rundt. Prøv at undgå øen i de absolut største sommermåneder – så kan her blive noget ”overfyldt”.
"Mallorca" - Blot et synonym for det danske ord "skønt"
"Mallorca" - Blot et synonym for det danske ord "skønt"

Evaluering af ferien til Mallorca

Godt:
- Smuk natur
- Korte køreafstande
- Trygt
- Det fantastiske klima
- Pænt, rent og indbydende overalt
- Man får en utrolig lyst til at vende tilbage
Mindre godt:
- Dyrt
- Masseturismen er her stadig

Stjerner: 4/6

Mallorca er simpelthen skøn som feriedestination. Der er pænt, rent og indbydende overalt – og øen giver hele tiden en lyst til at komme tilbage. Naturen er smuk, og klimaet er fantastisk året rundt. Der er bare intet negativt at sige om dette skønne sted. Havde jeg råd til at købe en feriebolig i Syden, ville jeg ikke betænke mig på at købe et lille stykke af dette Paradis.

Kommentarer til rejsetippet om Mallorca

Det skønneste sted på jorden.

03/05 2015 Susanne
Min mand og jeg elsker denne ø og kommer der grenene til to gange om året. Naturen og klimaet trækker rigtig meget og så er det billigt at spise på de lokale restauranter. Bjergene er det skønneste sted, som vi aldrig bliver trætte af. Bor som regl i Can Picafort, hvor der er stille og roligt. Kan kun anbefales.

Fem stjerner

06/04 2013 Sjanigydi
Jeg har aldrig været på Mallorca, men vil det rigtig gerne og med den super gode rejsebesrivelse, som du har brugt tid og meget omhu på , så er lysten til en ferietur til Mallorca kun blevet endnu større, der er jo beskrivelser fra mange steder på øen og Sollér togturen kunne jeg godt tænke mig.
Du får 5 stjerner :-)
Sjanigydi

Mallorca - Charterferie på 1. klasse

04/04 2013 Ole Gertsen
Hej Dorrit
Tusinde tak for dine positive ord – de varmer.
Langtidsferie på Mallorca tror jeg ikke just er det store problem. Prøv eksempelvis at checke ind på portalen www.homeaway.dk - der vil du kunne finde mere end 6.800 ferieboliger i alle forskellige prislag – og med beliggenhed overalt på denne skønne Middelhavsø. Og på ovennævnte netadresse ”forhandler” du direkte med ejer/udlejer. SÅ kan du jo se, om du ikke kan få en god rabat ved et længere ophold.
Håber infoen kan ”bruges til noget”.
God fornøjelse med opholdet og stor rejsehilsen fra
Ole

Imponerende

04/04 2013 Dorrit Vangsø
Flot, flot anmeldelse af Mallorca. Er selv faldet pladask for øen, som jeg besøgte for 3 år siden. Vil gerne på langtidsferie på øen, men findes det?

Kærlighedens ø

04/04 2013 Inga Augustsen
Vi startede i 1978 med en tur til Kærlighedens ø.
det har været og er stadig vores foretrukne feriested,
Puerto Soller.
Hvert år og nogle gange flere besøg på eet år har vi været der.
har skabt os en dejlig vennekreds ,både hos Mallorcinerne og turister fra andre lande.
Kan varmt anbefale denne ø.
Vi føler os ikke mere som turister.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/dubai/dubai-kuala-lumpur-kho-lanta-bangkok.-en-dejlig-oplevelse.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.