Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Rejsetips af samme forfatter

Mallorca - et lille paradis på størrelse med Fyn
Rejsetips indsendt af:
Aarhus
9. jan. 2013

Mallorca - et lille paradis på størrelse med Fyn

I årtier har danskere holdt ferie på den smukke ø, Mallorca, og det ikke uden grund. Klimaet er behageligt lunt, afstandene overkommelige, og man føler sig velkommen overalt.
Der er strande for enhver smag, og de gode veje gør det nemt at komme frem, hvad enten man benytter bil, bus, cykel eller tog.
Appelsinekspressen
Appelsinekspressen

Udflugter på øen

Med basis i den lille badeby Can Picafort på nordsiden tog vi på udflugter, koncentreret i den nordvestlige del af øen. En turistbus bragte os til et lille kloster i byen Lluc, hvor seværdigheden var en sort Madonna af træ fra det 12. århundrede, overbeklædt med smykker. En del opreklameret og ikke en heldagstur værd, synes jeg.
Men bussen bragte os heldigvis videre til havnebyen Pont de Soller. Her var oplevelsen den at tage en skramlende sporvogn til bjergbyen Soller nogle få kilometer inde i landet. Denne noget større by ligger i et område med mange appelsinplantager.
Derfor åbnedes toglinien mellem Soller og Palma i syd med appelsintransport i 1912. "Appelsinekspressen"s vogne ser stadig ud som dengang.
Mallorcaner i Alcudia
Mallorcaner i Alcudia

Byen Alcudia

Vi tog bybussen til Alcudia ca. 10 km nordvest for Can Picafort. Det er Mallorcas ældste by (fra 123 f.Kr.). Fra bymuren, som stammer fra omkring 1300, har man en god udsigt - også mod gamle tiders fjender, der prøvede at erobre byen.
Klipperne på Formentor
Klipperne på Formentor

Halvøen Formentor

Vores sidste udflugt gjaldt det noget vildsomme landskab på den nordlige halvø, Formentor. Vi lejede en bil, men man kan også sagtens tage turen på cykel, selv om det nok er en anelse anstrengende. På den yderste spids, Cabo Formentor, er der et fyrtårn og et cafeteria - men de stejle klipper indbyder ikke til en svømmetur eller solbadning.

Selv om vejret for en gangs skyld ikke var lige godt hver dag, skal man være mere end forvænt, hvis ikke man - som vi - kan nyde denne ferieø i fulde drag. Prøv selv, hvis ikke du har været der. Eller tag derned en gang til!

Seværdigheder
Dagsudflugter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/spanien-gratis-tapas.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.