Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mallorca

 • Mmmmh for Mallorca!

  Vinderrejsetip September 2013
  (Bedømt af 66 personer)
  18.09.13: Kristina Fie Jensen
  Trods øens turistede omdømme – har vi haft en helt igennem fantastisk ferie på den spanske ø.
  Med op til 40 grader det meste af ugen har vi både været med taxa, på gå ben og lejet bil.
  Se hele rejsetippet
 • Sejltur på havet - Mallorca

  (Bedømt af 4 personer)
  22.06.13: Karl Jehnen
  Hvis du er i Puerto Pollensa og ønsker en sejltur så prøv båden Esmeralda. Jeg gav 40 euro for 4 timer med drikkevarer og frokost og vi sejlede ud selvom vi var kun 2 gæster.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn familieferie på Mallorca

  (Bedømt af 8 personer)
  21.06.13: Lisbeth Friis-Jensen
  Vi (mand, datter, svigersøn og 3 børnebørn) lejede i 2012 et hus, 14 dage, i Port de soller. Det blev en af de bedste ferie vi har haft.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mallorca

Vest kysten
Rejsetips indsendt af:
Claus Nørgaard
Herning
10. nov. 2008

Mallorca smukkest

Det kan kun varmt anbefales at leje en bil på Mallorca. Vi havde en bil tilrådighed i en uge af vores 14 dages ferie, og kørte øen tynd på kryds og tværs. Husk ekstra forsikring, da der er mange parkerings skader. Her kommer de 4 største oplevelser:
Mallorca idyl
Mallorca idyl

1: Op langs vest kysten

Vi kørte en tur op langs vest køsten fra Andrix til soller. Her snor vejen sig langs stejle klipper, som tårner sig op ved siden af en. Her finder man små hyggelige landsbyer. Det er som at træde tilbage i tiden, her er landskabet ikke præget af turisme, naturen er så smuk at man får tårer i øjene, her kan man indånde mallorca stemning. Her finder man de mest fantastiske udsigter. Her er ingen jav og jag.Vejene er rigtigt gode, her kan langt de fleste kører, uden bjerg-kørsels erfaring.I de små byer ser man ikke mange turister.
2: Formentor i nord

2: Formentor i nord

Et andet sted man bør besøge er Formentor, øens nordligste punt. Her findes øens mest imponerende klippeformationer, hvor man fra udsigtspunkter kan se de næsten 300 meter lodret ned på havet, og se luksus yagter der syner af miniature skibe, ned på vandoverfladen.Er man i området og ikke bor her, er det oplagt at besøge Alcudias lange hvide sandstrand, som selvfølgelig er en mega turist magnet.Her kommer mange turister.
En af de utallige vandfald
En af de utallige vandfald

Et sted formentlig ikke kendt af mange turister endnu, men er absolut et besøg hver. Stedet hedder: la reserva Puig de galatzo. Dette er en natuturpark på ikke mindre end 2,5 milloner kvm, så her kræves et godt bentøj og gode sko, for stien på 3,5km snor sig rundt, og ned i dalen, hvor man kan opleve en mangefoldig natur og mange smukke vandfald. Stedet fungerer også som naturpark, så man kan også se forskellige dyr rundt om i parken. De brune bjørne er dog lukket inde bag et hegn.Efter ca. en times gåtur kommer man ned til cafeen (hvis man kan kalde den det), her kan købes drikkevarer og lidt at spise. Man kan forøvrigt også købe rådt kød som man kan grille på de dertil inrettede grills.Her i bunden af dalen har man lavet en pool hvor man kan blive afkølet, ind under vandfaldet.Her står man i den flotte natur med bjeget Galatzo på den ene side, og som rejser sig op i en højde på 1026 meter. Stedet er ikke turistpræget. Det var godt besøgt af lokale.Vejen dertil er meget snørklet, men godt skiltet.
Palma by night

Palma by night

Man skal ikke snyde sig for at opleve Palma en sen aften, det er her at der bliver liv og rigtig god stemning i byen.En by der aldrig sover.Det er jo ganske normalt for lokal befolkningen at gå i byen sent, og nyde den svalende aften temperatur, rundt om på diverse caffer.Her kan være mange mennesker, en blanding af lokale og turister.

Kommentarer til rejsetips om Mallorca

Mallorcas busnet formidabelt

15/02 2011 Erik Haaest
Efter at have boet mange år på Mallorca, hvor jeg selv havde bil, kommer jeg der nu kun som turist.
Vi fulgte sidst en pludselig indskydelse til at bruge de offentlige transportmidler. Mallorca har to jernbaner, hvoraf den til Soller på den anden side bjergkæden er enestående smuk. Rutebilnettet er formidabelt og forholdsvis billigt. Busserne finder du Plaza de la Reina (mod vest) og på Plaza del Rey (mod nord og øst).Her ligger også jernbanestationen.

Flyver

16/09 2010 Alice Pedersen
Da jeg aldrig har været ude at flyve, da min mand fik flyskræk, i han yngre dage, vi har taget nogle busture, men mit ønske er at komme ud at prøve det, det må også være på tide når man er blevet 65 år. Vores børn har været på Mallorca, der har vi set nogle skønne billeder, min mand har også været der, der har vi så lysbilleder, han er idag 72 år, det var så dengang han kyssede jorden da de landede. Venlig hilsen Alice Pedersen

Hov hov!

11/09 2010 Tove
Til ham, der brokkede sig: Der stod altså kvm i teksten, IKKE kvkm!! :-D

Claus Nørgaard skulle ha 4 stjerner

25/05 2010 Ulrik Sten Jørgensen
Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke kunne trykke de 4 stjerner ind jeg ville gi´ til Nørgaards tip, det blev desværre kun til 2,5. Jeg rejser selv til Mallorca til Puerto Soller den 12 juni. Vi har lejet bil hele ugen og vil helt sikkert tage til la reserva Puig de galatzo, det lyder rigtig smukt. At blive kølet af i poolen under vandfaldet lyder jo lidt "paradis agtigt", det kan vi godt trænge til. En tur i bjergene bliver det også til. Tak for tippet og billederne. Med venlig hilsen Ulrik Sten Jørgensen

hej claus

14/03 2010 Maria
hej. vi er et ungt par, der skal til mallorca for første gang til sommer og syntes at den naturpark du har lagt ud ser virkelig spændene, især da jeg ELSKER at bade i vandfald ( ved du tilfældigvis hvor der er andre vandfald man kan bade i på mallorca. ) Jeg kunne ikke se hvad for en by og område af øen at parken ligger i, men er meget intresseret i at vide det, så det ville være super dejligt, hvis du ville give svar. med venlig hilsen maria. p.s andre "gode" steder er meget velkommen...

Arh, ka det mon os' passe?

04/07 2009 Fif Beck
2,5 mill. kvadrat km. i Puig de Galatzo. Det var li' godt ikk' så lidt!! ;-)

Billeje på Malorca

27/01 2009 Bodil Svendsen Eriksen
Det er en kanon oplevelse at køre Mallorca rundt i bil. Men la`være med at leje den for stor. Du får problemer i de små landsbyer. Vi havde reserveret i meget god tid. Udlejningsfirmaet i lufthavnen, havde nogle problemer. Men det skulle vi ikke bøde for. Så vi fik nøglen til en fed Mercedes. Den var også skøn, men efter at ha været i en af de mange små landsbyer, valgte vi at stille bilen.....og gå resten vejen. Vi vil ikke fremover køre i en Mercedes på Mallorca.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Ferieboliger på Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/panorama-hotel-prague.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.