Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Mallorcas østkyst

Ingen andre steder end på Mallorcas østkyst finder du så megen ro, charme og idyl. Nyd de små charmerende kystbyer som Cala d'Or og Cala Figuera og hop i vandet ved små intime strande som Playa de Canyamel.

Cala d’Or er et hit

Club Martha's
Club Martha's er et flot familieresort med en perfekt...
Se mere og bestil her
Cala d’Or er med god grund et af de medst elskede ferieområder på Mallorcas østkyst – her kan du nemlig nyde flere små strande, der alle byder på roligt, klart, turkisfarvet vand.

Og inde i Cala d’Or, der er præget af charmerende lave, hvide huse, finder du et bredt udvalg af restauranter og barer. Tag også en slentretur på marinaen Port Petit, hvor du beundre et udvalg af de største og mest luksuriøse yachts på Mallorca.

Østkysten små havnebyer

Porto Drac
Aparthotel Porto Drac ligger fredeligt og skønt på den...
Se mere og bestil her
Langs østkysten finder du i det hele tage en perlerække af små idylliske kystbyer, som er skabt til en dejlig ferie for dig og din familie.

I det lille fiskerleje Cala Figuera er tiden nærmest gået i stå. Den eneste synlige aktivitet er et par fiskere, der ordner deres garn på molen, mens et par drenge løber om kap mellem fiskekasserne.

Det er også på østkysten, at du finder havnebyen Porto Cristo med den lille hyggelige bystrand. Byens popularitet tiltrækker hver dag mange turister, men når dagen går på hæld tynder det ud i menneskemængden, og roen sænker sig over den lille by.

På torvet kan du slå dig ned og nyde lidt tapas og et glas vin, mens du skuer ud over bugten med de mange lystyachter.

Surfernes paradis

Dramatisk kyststrækning, Cala Rajada - Mallorca
På den nordøstlige kyst, lige syd for Alcudia, ligger Cala Rajada. Engang var det bare en lille fiskerby med nogle få tusinde indbyggere, men i dag er området kendt for sine fantastiske strande og en dramatisk kystlinje. Hvert år tiltrækkes surfere og badegæster fra hele Europa til den lille havneby.

Badegæsterne nyder solen på Son Moll stranden, mens windsurferne kappes om bølgerne og konkurrerer om, hvem der kan glide hurtigst hen over de blå bølgetoppe.

Perler fra Manacor

I Manacor er de kendt for at fremstille kunstperler. Byens har tre fabrikker, der hver dag holder åben for besøgende. Her kan du opleve, hvordan perlerne støbes og slibes, men trylleformularen til, hvordan de særlige majòrica-perler fremstilles er fortsat en velbevaret hemmelighed. Fremstillingsprocessen kræver præcision og tålmodighed, og du kan godt regne med at skulle betale et anseeligt beløb, hvis du bliver fristet til et køb i en af de lokale butikker.

Coves del Drac – Mallorca største grotte

Dragegrotterne ligger i udkanten af den hyggelige havneby Porto Cristo. De underjordiske grotter er Mallorcas største, og der venter dig lidt af en eventyrrejse, når du bevæger dig ned i dybet til mødet med underjordiske søer og fantastiske lysformationer. De unikke stalakitter og stalagmitter vil uden tvivl gøre indtryk, og det samme vil afslutningen på den forunderlige rejse, hvor musikere i små robåde sejler rundt på en af verdens største underjordiske søer og spiller klassisk musik.

Alternative oplevelser på østkysten:

  • Portopetro – oplev den ægte mallorcinske stemning. Det lille fiskerleje ligger uberørt hen. I byen findes ingen strand og kun et enkelt hotel.
  • Botanicactus – tag på opdagelse i Europas største botaniske have.
  • Albufera de Mallorca – 2.500 hektar fredet naturreservat og vådområde. Området syd for Alcudia byder på over 200 forskellige fuglearter, slanger, skildpadder og meget mere.
  • Es Trénc er øens eneste naturstrand. Den ligger på sydkysten længst mod øst. I weekenderne valfarter folk hertil fra Palma.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/oestkysten/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.