Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Udendørs swimmingpool

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Agroturismo Son Tomaset

Med et ophold på Agroturismo Son Tomaset i Costitx befinder du dig i den samme region som Campanet Huler og Ufanes Fonts
Med et ophold på Agroturismo Son Tomaset i Costitx befinder du dig i den samme region som Campanet Huler og Ufanes Fonts. Denne landejendom ligger i samme region som Castillo de Alaró og S'Albufera Naturpark.Værelser Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 9 værelser. Med gratis Wi-Fi på værelset kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer skrivebord, og rengøring udføres en gang pr. ophold. Der kan anmodes baby-/barnesenge (gratis).Spa og lignende faciliteter Fra en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan nyde godt af rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool. Andre faciliteter inkluderer gratis trådløs internetadgang, bryllupsfaciliteter og en pejs i lobbyen.Spisning Morgenmadsbuffet tilbydes dagligt mod et tillægsgebyr.Forretningsfaciliteter og andet Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet.

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/krydstogt/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.