Billedet er fra Mallorca

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Aircondition
  Aircondition
 • Børnepool

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Be Live Collection Son Antem

Luksus golf- og spahotel tæt på byen Llucmajor i det sydøstlige Mallorca, med to store golfbaner og med fantastisk beliggenhed på landet.
Luksushotel beliggende i smukke omgivelser på Mallorca, ca 20 minutter i bil fra Palma de Mallorca og 15 minutter fra lufthavnen.

På hotellet findes to anerkendte restauranter og to barer (bar ved poolen og en bar/lounge). To smukke swimmingpools i frodige omgivelser have og en indendørs pool. Børneklub med udendørs børnebassin. To smukt designet 18-hullers golfbaner og driving range og to putting greens. Minigolf, bordtennis og fire tennisbaner. Hotellet har desuden butikker, mini marked og barber/skønhedssalon. Helseklub med spa-behandlinger, opvarmet udendørs swimmingpool, sauna og fitnesscenter. Businesscenter med gode konferencefaciliteter. Gratis parkering.

Alle værelser (30 m2) har udsigt til pool eller golfbaner. Badeværelse med badekar/brusebad, toilet og hårtørrer. Telefon, kabel-tv med betalingsfilm, minibar, strygejern/strygebræt, sikkerhedsboks. Trådløs internetadgang med høj hastighed (mod ekstra gebyr). Værelserne er udstyret med aircondition (mellem den 15. juni og den 15. september). Ikke-ryger værelser er til rådighed efter anmodning. Alle værelser har balkon eller terrasse.

Værelse med 2 senge kan benyttes af 3 personer, så længe alle deler de to opredte senge.

Adresse: Carretera Ma-19 (Salida 20), Llucmajor, 07620 Mallorca, Spain

Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.