Billedet er fra Mallorca

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Aircondition
  Aircondition
 • Børnepool

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Be Live Collection Son Antem

Luksus golf- og spahotel tæt på byen Llucmajor i det sydøstlige Mallorca, med to store golfbaner og med fantastisk beliggenhed på landet.
Luksushotel beliggende i smukke omgivelser på Mallorca, ca 20 minutter i bil fra Palma de Mallorca og 15 minutter fra lufthavnen.

På hotellet findes to anerkendte restauranter og to barer (bar ved poolen og en bar/lounge). To smukke swimmingpools i frodige omgivelser have og en indendørs pool. Børneklub med udendørs børnebassin. To smukt designet 18-hullers golfbaner og driving range og to putting greens. Minigolf, bordtennis og fire tennisbaner. Hotellet har desuden butikker, mini marked og barber/skønhedssalon. Helseklub med spa-behandlinger, opvarmet udendørs swimmingpool, sauna og fitnesscenter. Businesscenter med gode konferencefaciliteter. Gratis parkering.

Alle værelser (30 m2) har udsigt til pool eller golfbaner. Badeværelse med badekar/brusebad, toilet og hårtørrer. Telefon, kabel-tv med betalingsfilm, minibar, strygejern/strygebræt, sikkerhedsboks. Trådløs internetadgang med høj hastighed (mod ekstra gebyr). Værelserne er udstyret med aircondition (mellem den 15. juni og den 15. september). Ikke-ryger værelser er til rådighed efter anmodning. Alle værelser har balkon eller terrasse.

Værelse med 2 senge kan benyttes af 3 personer, så længe alle deler de to opredte senge.

Adresse: Carretera Ma-19 (Salida 20), Llucmajor, 07620 Mallorca, Spain

Denne side er udskrevet d. 26. april 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.