Billedet er fra Mallorca

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Room service
  Room service
 • Vaskeriservice
 • Fitnesscrum
  Fitnesscrum
 • Concierge
 • Lounge
 • Parkering
  Parkering
 • Mødelokaler

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Hesperia Ciutat de Mallorca

Placering

Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et roligt beboelseskvarter ovenfor Palmas bugt. Til havnen, Paseo Maritimo og til Belver Slottet er der blot få minutters gang. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til den herlige sandstrand er der ca. 3 km, mens der er 10 km til lufthavnen.

Indretning

Hotellet blev bygget i 1962 og blev komplet renoveret i 2005. Det består af en hoved- og en sidebygning på hver 2 etager og har i alt 62 værelser, heraf 5 enkelt- og 54 doppeltværelser samt 3 suiter. Det kan tilbyde sine gæster et omfattende 20000 m² have- og poollandskab med en møbleret solterrasse, en veludstyret foyer med elevatorer, pengeskabe, vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en teatersal, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. For forretningsfolk står der konferencerum samt offentlig internetadgang til rådighed. Som yderligere service kan gæsterne benytte sig af hotellets room- og vaskeservice. Der er tillige mulighed for at parkere.

Hotelværelse

Alle værelser er moderne indrettet og har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, egen internetadgang, minibar, doppeltseng, pengeskab samt centralvarme.

Sport/underholdning

Gæsterne har mulighed for at benytte sig af hotellets mange fritidstilbud. Der tilbydes en ferskvandspool, liggestole, parasoller, sauna og et fitness-studio.

Forplejning

Morgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmaden kan vælges a la carte. Aftensmaden kan ydermere vælges som menu.

Kreditkort

Kreditkortene American Express, Visa Card, Euro-/Mastercard og Diners Club accepteres.
Denne side er udskrevet d. 23. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/palma-de-mallorca/flor-los-almendros.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.