Billedet er fra Mallorca

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Lounge
 • Parkering
  Parkering
 • Strand
  Strand

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Hesperia Villamil

Placering

Det komfortable hotel ligger idyllisk i Pagueras badebugt kun adskilt fra sandstranden af en fodgængerpromenade. Der er kun få minutters gang til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder i byens centrum. Ca. 100 m væk ligger der desuden et busstoppested, hvorfra man kan tage bussen til den nærliggende havneby Andraitx og Palma.

Indretning

Det komfortable hotel blev bygget i 1955 og blev renoveret i 2000. Det er klimatiseret har 3 etager med i alt 125 værelser, heraf 11 enkelt- og 92 dobbeltværelser samt 22 suiter. Hotellet råder endvidere over et 2.500 m² stort have- og poollandskab med solterrasse samt en stilfuld foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Ydermere rummer hotellet et spille- og fjernsynslokale, et bibliotek, en café, en hyggelig bar med terrasse og en klimatiseret à la carte restaurant. Forretningsrejsende kan benytte de to konferencerum med offentlig internetadgang og plads til i alt 70 personer. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Der er ydermere mulighed for at parkere.

Hotelværelse

De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, minibar, køleskab, centralvarme og safeboks.

Sport/underholdning

Hotellet tilbyder sine gæster mange fritidsaktiviteter. Det har eget swimmingpool, parasoller, liggestole, snackbar samt spa- og wellnessområde med Whirlpool, sauna, solarium, tyrkisk dampbad og tilbud om massage. Herudover er der mulighed for at spille tennis og bordtennis. Endvidere er der rabat til de gæster, der ønsker at spille golf på banerne Santa Ponsa og Poniente. Prikken over i'et er et afvekslende underholdningsprogram med regelmæssige danseaftener med levende musik.

Forplejning

Morgenmaden serveres som buffet.

Kreditkort

Kreditkortene American Express, Visa Card, Mastercard og Diners Club accepteres.
Denne side er udskrevet d. 25. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/azorerne/ponta-delgada/fly/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.