Billedet er fra Mallorca

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Restaurant
  Restaurant
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Børnepool
 • Balkon/terrasse
  Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

HSM Torre Blanca

Kompleks Middelhavsstil beliggende 800 meter fra Sa Coma strand og landsbyens centrum.
Club Torre Blanca er et kompleks med lejligheder beliggende is a Coma, 69 km fra lufthavnen i Palma. Få skridt fra komplekset findes et indkøbscenter og et supermarked. Dyreparkern Safari park ligger nær og Porto Cristo og grotterne Cuevas del Drach ligger 7 km fra komplekset. Naturparken Punta de Amer ligger ved siden af lejlighederne.


På komplekset findes reception 24 timer i døgnet, lobby, trådløs internetadgang i nogle områder, restaurant, diskotek, udendørs pool med sektion for børn, terrasse og pool bar og miniklub for børn. Hotellet tilbyder aktiviteter i løbet af dagen og aftenunderholdning samt sportsaktiviteter som kuglespil, minigolf, bordtennis, tennis og multi sportsbane samt gratis kørsel til stranden flere gange om dagen.

Hotelkomplekset består af bungalower med lejligheder til 2-4 personer, soveværelse og stue i et og udstyret med loftventilator, pengeskab, tv, telefon, terrasse og badeværelse med brusebad.
I "Alt Inkluderet" konceptet indgår alle måltider (morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider (snacks). Drikkevarer til måltiderne sodavand, øl, vin og vand samt alkoholholdige lokale mærker. Serveres normalt fra om morgenen/formiddagen til om aftenen/nat (ca 22.00-24.00). Åbningstiderne kan variere på de forskellige hoteller. På nogle hoteller indgår også aktivitetsprogram.


Adresse:
Avenida de las Palmeras, 125, 07687 Sa Coma, Mallorca, Spain.
Denne side er udskrevet d. 28. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.