Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Safe
    Safe
  • Balkon/terrasse
    Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Los Estanques

Med et ophold på Los Estanques i Ses Salines (Colònia Sant Jordi) er du kun få minutter fra Centro de Visitantes del Parque Nacional de Cabrera og tæt på Es Trenc Strand
Med et ophold på Los Estanques i Ses Salines (Colònia Sant Jordi) er du kun få minutter fra Centro de Visitantes del Parque Nacional de Cabrera og tæt på Es Trenc Strand. Denne lejlighed ligger i samme region som Cala Santany Strand og Cala Figuera Strand.Værelser Føl dig hjemme i et af de 10 værelser, der indeholder køkken. Værelserne har privat balkon. Der tilbydes et satellit-tv som underholdning. Faciliteter inkluderer pengeskab og ekstra senge er til rådighed efter anmodning.Spa og lignende faciliteter Fra en tagterrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt.Forretningsfaciliteter og andet Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception og et pengeskab i receptionen.

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/turen-langs-vestkysten-i-sydafrika.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.