Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Palma de Mallorca

Læs mere om rejser til Palma de Mallorca

Palma, veterantogtur til Soller og Gordiola glasværk
Rejsetips indsendt af:
Michael Lohmann Kjærgaard
Hørsholm
25. maj 2012

Palma, veterantogtur til Soller og Gordiola glasværk

Palma byder på et utal af muligheder. Katedralen og Banys Arabs (de arabiske bade) i den gamle bydel bag ved katedralen er begge et must, men f.eks.
et besøg på dagligvaremarkedet Mercat d'Olivar er interessant for både børn og voksne - især fiskemarkedet er sjovt ! Området bag ved La Lotja (nær havnen) byder på et hyggeligt miljø med restauranter indenfor mange forskellige genrer. Snup en tapas på en af de mange hyggelige restauranter. Tag den smukke tur med veterantoget fra stationen i Palma til Soller gennem tunneler i bjergene og appelsin- og citronlunde - det er meget hyggeligt med flotte udsigter udover øen og bjergene - det er noget, børnene kan lide. I Soller har de vidunderlig citron- og appelsinis. Lige udenfor stationen kan man tage videre med veteransporvognen ned til havnebyen Puerto Soller, hvor der også er en lille, hyggelig strand. Sporvognen kører bogstaveligt lige igennem de lokale beboeres private haver. Har man lejet bil, er en tur til glaspusteriet Gordiola ved Algaida (lige ud til landevejen mellem Palma og Manacor) en rigtig god oplevelse for både børn og voksne - og der er rig mulighed for at købe brugskunst i glas med hjem :-)

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mallorca

Hoteller i Palma de Mallorca
Rejser til Mallorca
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/phuket/millennium-resort-patong.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.