Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Aircondition
    Aircondition

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

RA108 Puerto Portals

Treværelseslejlighed i tagboligen beliggende i første linje i det fashionable Puerto Portals med panoramaudsigt over havet. Kun 2 min. gang fra butikker, restauranter, bar og sandstranden.
Rummelige værelser med en stor gang, 3 soveværelser med dobbeltsenge, 2 badeværelser (1 en suite), stue/spisestue, der åbner ud til18 m2 terrasse med en fantastisk udsigt.
Køkken med separat bryggers.
Alle værelser har havudsigt. Soveværelse 1 med dobbeltseng og badeværelse, soveværelse 2 med dobbeltseng, soveværelse 3 med dobbeltseng.
Stuen /spisestuen har en fantastisk havudsigt og to store sofaer med sofabord. Spisepladsen har en sofa og to stole samt et spisebord i glas med plads til seks personer.
Komplekset har en stor swimmingpool.
Lejligheden er på 114 m2 og har desuden en privat parkeringsplads og er ydermere udstyret med følgende: aircondition i alle værelser, Sky tv, gratis trådløs internetadgang, kedel, mikroovn, brødrister strygejern, strygebræt, vaskemaskine, sengetøj og håndklæder, mange glas, potter og pander bestik og porcelæn 3 soveværelser er med dobbeltseng .

Et depositum på 300 EUR skal betales ved ankomst og vil blive refunderet ved afrejse. I

Rengøring i løbet af opholdet er ikke inkluderet i prisen.

Minimum ophold 7 dage, ankomst lørdag.

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/provence/greoux-les-bains/odalys-residence-la-licorne-de-haute-provence-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.