Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Udendørs swimmingpool
  • Aircondition
    Aircondition

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

RA110 Puerto Portals

Lejlighed med panoramaudsigt over havet og lystbådehavnen, og med direkte adgang til Puerto Portals hvor der findes barer, butikker og restauranter samt kun et par minutters gang fra stranden. Komplekset har en swimmingpool.
Lejligheden har 4 soveværelser med havudsigt. Et soveværelse med en dobbeltseng og badeværelse, et soveværelse med 2 enkeltsenge, et soveværelse med en stor dobbeltseng og et soveværelse med en dobbeltseng. Det andet badeværelse har brusekabine og der er også et gæstetoilet. Stuen /spisestuen har direkte adgang til den store terrasse. Køkkenet er veludstyret og der er et bryggers med vaskemaskine og opbevaringsplads. Fra opholdsstuen, køkkenet og soveværelserne er der udgang gennem skydedøre til den solrige terrasse. Der er et opholdsområde med en sofa og lænestole og et spisebord. 2 soveværelser er med dobbeltseng, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge, 1 soveværelse med en stor dobbeltseng.
Et depositum på 300 EUR skal betales ved ankomst og dette vil blive refunderet ved afrejse.
Rengøring under opholdet er ikke inkluderet i prisen. Lejligheden er udstyret med aircondition i alle rum, komfur/ovn, ovn, køleskab/fryser, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, strygejern, strygebræt, satellit-tv, dvd-afspiller, gratis trådløs internetadgang, sengetøj og håndklæder, glas, potter og pander, bestik og porcelæn.

Minimum ophold 7 dage, ankomst lørdag.

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/danmark/koebenhavn/wakeup-copenhagen-carsten-niebuhrs-gade.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.