Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Aircondition
    Aircondition

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

RA112 Puerto Portals

Toværelseslejlighed med god beliggenhed og med udsigt overlystbådehavnen, Middelhavet samt den fælles have og swimmingpool. Der er direkte adgang til Puerto Portals.
Opholdstuen har en sofa og to lænestole, et spisebord til fire, fladskærms Sky tv, dvd-afspiller og et musikanlæg. Skydedøre fører ud til terrassen der vender mod sydvest. Der er to sofaer med plads til 6 og et sofabord, 4 liggestole, et spisebord til 4 og en polstret bænk. Køkkenet har udstyr, en ovn og fire kogeplader, køleskab med fryser, opvaskemaskine og kedel. Det tilstødende bryggers har en vaskemaskine, tørretumbler og mikroovn. Lejligheden er på 95 m2 og er desuden udstyret med aircondition i alle værelser, gratis trådløs internetadgang, brødrister, kaffemaskine, strygejern, strygebræt, hårtørrer, sengetøj og håndklæder, glas, gryder og pander, bestik og porcelæn. Det store soveværelse har en dobbeltseng, garderobe/omklædningsrum, store vinduer med havudsigt og badeværelse med brusebad. Det andet soveværelse har to enkeltsenge og indbygget garderobe samt eget badeværelse.
1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge.
Et depositum på 300 EUR skal betales ved ankomsten, og vil blive refunderet ved afrejse.

Rengøring i løbet af opholdet er ikke inkluderet i prisen.

Minimum ophold 7 dage, ankomst lørdag.

Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/royal-rose-ex-eleni-apartments-paleokastritsa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.