Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Udendørs swimmingpool
  • Aircondition
    Aircondition

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

RA115 Bendinat

To værelses penthouselejlighed med udsigt over Bendinat golfbane, kun få minutters kørsel fra Puerto Portals og sandstrande. Denne taglejlighed har en fordel med egen private tagterrasse til at solbade på samt et lille bassin (adgang via vindeltrappe der går fra balkonen og op) samt havudsigt.
Stort soveværelse, garderobeskabe med spejl, badeværelse med brusebad og jacuzzi, balkon med udsigt over golfbanen. Det andet soveværelse er med separat gæstebadeværelse med brusebad. Der er en stor stue med separat spisestue og døre, der fører til en stor balkon. Separat køkken/bryggers. Det største soveværelse har en stor dobbeltseng, det andet soveværelse er med to enkeltsenge, den ene kan foldes ud.
Den 55 m2. tagterrasse er helt privat og har sol hele dagen samt et lille soppebassin til at køle af i. Der er ekstra borde/liggestole så man kan spise udendørs eller til fester og gæster samt til at nyde den vidunderlige panoramaudsigt. Komplekset har smuk anlagt have, 4 swimmingpooler, egen sikker parkeringsplads 24 timer i døgnet. Lejligheden er udstyret med aircondition i alle rum, tv, gratis trådløs internetadgang, dvd-afspiller, stereoanlæg, elkedel, mikroovn, kaffemaskine, brødrister, blender, grill, strygejern, strygebræt, vaskemaskine, hårtørrer, sengetøj og håndklæder, glas, gryder og pander, bestik og porcelæn.
For små børn, er der en sammenklappelig barneseng og en høj stol til rådighed. Der er desuden en grill, 10 havestole, 5 liggestole.
Et depositum på 300 EUR skal betales ved ankomsten og dette vil blive refunderet ved afrejse.
Rengøring under opholdet er ikke inkluderet i prisen.
Minimum ophold 7 dage, ankomst lørdag.
Denne side er udskrevet d. 23. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/berlin/shopping-og-gratis-glaeder-i-berlin-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.