Billedet er fra Mallorca

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

RA117 Puerto Portals

Nyrenoveret 2 værelses lejlighed med fantastisk havudsigt og udsigt over lystbådehavnen Puerto Portals og den dejlige Portals strand.
Det største soveværelse har en stor dobbeltseng (der kan skilles til to enkeltsenge), store vinduer med havudsigt, en dobbelt garderobe og eget badeværelse. Det andet soveværelse har to enkeltsenge, en dobbelt indbygget garderobe og badeværelse.
Stuen har to store lædersofaer, et spisebord med 4 siddepladser, fladskærms tv med Sky, dvd-afspiller og musikanlæg. Skydedøre i glas fører ud til en 50 m2 sydvendt terrasse der har udsigt over havet og et stort spisebord med 4 siddepladser, 4 liggestole, 2 sofaer med et lille bord og en polstret bænk.

Ved ankomst skal gæster betale et depositum på 300 EUR og dette vil blive refunderet ved afrejse.

Rengøring i løbet af opholdet er ikke inkluderet i prisen.

Minimum ophold 7 dage, ankomstdag lørdag.

Det fuldt udstyret køkken har en ovn med 4 kogeplader, køleskab/fryser, mikroovn, kaffemaskine og brødrister.
Det tilstødende bryggers er en vaskemaskine og plads til opbevaring. Denne 100 m2 lejlighed er udstyret med komfur/ovn, ovn, køleskab/fryser, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, strygejern/strygebræt, satellit-tv, dvd-afspiller, gratis trådløs internetadgang, aircondition i alle rum, linned og håndklæder, glas, gryder og pander, bestik og porcelæn.

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.