Billedet er fra Mallorca

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

RA119 Puerto Portals

Renoveret 2 værelseslejlighed med rummelig terrasse, havudsigt og direkte adgang til Puerto Portals hvor der findes barer, butikker og restauranter. Der er fælles pool med liggestole og et sted med skygge og lejligheden ligger kun 2 minutter fra stranden.
Lejligheden består af 2 soveværelser, 2 badeværelser, fuldt udstyret køkken i amerikansk stil, åben stue/spisestue der fører ud til en stor privat terrasse med udsigt over lystbådehavnen.

Der er plads til 4 personer. Lejligheden har et soveværelse med standard dobbeltseng og et andet soveværelse 2 enkeltsenge. Der er stor terrasse med lounge og liggestole.
Lejligheden er udstyret med aircondition i alle værelser, fladskærms Sky-tv, gratis trådløs internetadgang, dvd-afspiller, el-kedel, mikroovn, kaffemaskine, brødrister, strygejern, strygebræt, vaskemaskine, hårtørrer, linned og håndklæder, glas, gryder og pander, bestik og porcelæn.

Der opkræves et depositum på 300 EUR af gæsterne ved ankomst og dette refunderes ved afrejse.

Rengøring under opholdet er ikke inkluderet i prisen. Minimum ophold 7 dage, ankomstdag er lørdag.

Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/bangkok/dykkercertifikat-paa-koh-tao.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.