Billedet er fra Mallorca

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Room service
  Room service
 • Vaskeriservice
 • Concierge
 • Lounge
 • Adgang for kørestole
  Adgang for kørestole
 • Mødelokaler
 • Business Center
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Saratoga

Placering
Dette moderne luksushotel ligger i hjertet af hovedstaden lige ved Paseo Mallorca. Der er blot et par skridt til indkøbscentret Jaima III, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Desuden er der ikke langt til havnen og den gamle bydel. Over for hotellet ligger der endvidere en dejlig park samt det nye museum Es Baluard. Til den lange sandstrand er der ca. 4 km, mens der er 7 km til en golfbane og 8 km til lufthavnen. Der afgår offentlige transportmidler lig
Indretning
Hotellet blev bygget i 1962 og blev totalt renoveret i år 2004. Fordelt på 7 etager har det i alt 187 værelser, heraf 10 enkelt- og 157 dobbeltværelser samt 20 suiter. Hotellet råder endvidere over et 700 m² stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med elevatorer, safebokse, vekselbørs, garderobe og døgnåben reception. Bygningen rummer ydermere en lege-/fjernsynsstue, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene og gå på Internettet (også trådløst). Der tilbydes naturligvis også roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en cykelkælder, en parkeringsplads og en garage (mod betaling).
Hotelværelse
De komfortabelt indrettede værelser har et flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt en opholdsstue. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, centralvarme, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, safeboks og altan.
Sport/underholdning
På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellet har desuden en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med skønhedssalon og sauna, og hvor det er muligt at få massage (mod betaling). Ydermere kan gæsterne dyrke vandaerobic, windsurfe, sejle med katamaran, kano og motorbåd og ride på heste.
Forplejning
Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter. Der er mulighed for at bestille halvpension eller helpension.
Kreditkort
Kreditkortene American Express, Visa Card, Mastercard og Diners Club accepteres.

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.