Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Restaurant
    Restaurant
  • Bar
    Bar
  • Safe
    Safe

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Serenity by Seaclub Resort - Adults Only

Når du overnatter på Serenity by Seaclub Resort - Adults Only i Alcúdia befinder du dig tæt på stranden, praktisk tæt på Hidropark og De romerske ruiner af Pollentia
Når du bor på Serenity By Sea Club Alcudia Adults Only i Alcúdia befinder du dig tæt på stranden, praktisk tæt på Alcúdia Havn og San Jaumes Kirke. Denne lejlighed ligger i omegnen af S'Albufera Naturpark og Pollensa Havn.Værelser Føl dig hjemme i et af de 40 værelser, der indeholder tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Med gratis Wi-Fi på værelset kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer pengeskab og kaffe-/temaskine, og rengøring udføres dagligt.Spa og lignende faciliteter Fra en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan nyde godt af rekreative faciliteter, såsom fitnesscenter.Spisning Nyd et dejligt måltid mad på en restaurant, der betjener Serenity By Sea Club Alcudia Adults Onlys gæster. Der er en bar/lounge samt 4 poolbarer, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Morgenmad tilbydes mod tillægsgebyr.Forretningsfaciliteter og andet Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer.

Denne side er udskrevet d. 27. maj 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.