Billedet er fra Mallorca

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Aircondition
  Aircondition
 • Børnepool
 • Balkon/terrasse
  Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Sol Cala d Or Apartamentos

Ligger i Cala d Or Landsby centrum, 350 m fra stranden, 2 km fra en Marina, samt 6,5 km fra Mondrago Natur Park.
Sol Cala Dor er et kompleks med lejligheder beliggende 250 meter fra Cala gran og Cala Ferrera og 200 meter fra centrum i Cala Dor. Santanyi landsby ligger 15 km derfra, grotterne Cuevas del Drach i Porto Cristo ligger 29 km derfra og Plama 65 km. Den kendte by Valdemossa ligger 86 km fra hotellet.

På hotellet findes reception med pengeveksling og cykeludlejning, restaurant, internethjørne (mod ekstra gebyr) og supermarked. Der er udendørs swimmingpool med separat afdeling til børn, solveranda med liggestole og parasoller, legeplads og miniklub. Desuden er der lokale med videospil og billard. I området ved hotellet er der muligheder for at spille tennis, windsurfe og den nærmeste golfbane er Vall Dor golfbane.

Lejlighederne er udstyret med et siddeområde, sovesofa, aircondition, tv, telefon, pengeskab, tekøkken med køleskab, te/kaffemaskine, skrivebord, badeværelse med brusebad/badekar og balkon eller terrasse.

Vaskeriservice er til rådighed.

Hvis der vælges alt inkluderet:
I ""Alt Inkluderet"" konceptet indgår alle måltider (morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider (snacks). Drikkevarer til måltiderne sodavand, øl, vin og vand samt alkoholholdige lokale mærker. Serveres normalt fra om morgenen/formiddagen til om aftenen/nat (ca 22.00-24.00). Åbningstiderne kan variere på de forskellige hoteller. På nogle hoteller indgår også aktivitetsprogram.

Adresse: Carrer Revells, s/n, Els Revells, 07660 Santanyi, Palma de Mallorca, Spain.

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/concorde-montparnasse-hotel-catalogne.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.