Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Restaurant
    Restaurant
  • Tennisbane
    Tennisbane

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

THB Sur Mallorca

Placering
Hotellet ligger lige ved havet på en klippehøj med direkte adgang til havet. Det ligger kun omkring 850 m fra den skønne naturstrand Es Trenc. Der er ca. 500 m til byens centrum, hvor man finder barer, restauranter og indkøbsmuligheder samt en hyggelig havn. Til Palma er der endvidere ca. 54 km, mens der til lufthavnen Son Sant Juan er omkring 46 km.
Indretning
Hotellet er på 10 etager og råder over i alt 200 værelser, heraf 3 handicapvenlige. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Til gæsternes rådighed står der en bar, en restaurant, konferenceindretninger og internetadgang (mod betaling). Herudover tilbydes der vasketøjsservice, cykeludlejning, parkeringsplads, miniklub (fra 5 år, kun åben i højsæsonen) og en legeplads til børnene.
Hotelværelse
De tiltalende og klimatiserede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, dobbeltseng, safeboks (mod betaling), sofagruppe og altan med havudsigt. Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt.
Sport/underholdning
På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og en solterrasse med parasoller og liggestole samt en pool-/snackbar. Det er gratis for hotellets gæster at spille volleyball, bordtennis, boccia og minigolf. Mod betaling er der tilmed mulighed for at spille tennis (2 baner med hårdt underlag) og billard, ligesom man kan leje cykler og mountainbikes. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling og underholdning såvel om dagen som om aftenen, ligesom der også er mulighed for at spille indendørs fodbold. Der ligger en golfbane ca. 35 km fra hotellet.
Forplejning
Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Med til morgenmadsbuffeten hører te, kaffe, vand og saft. Med til frokost- og aftenbuffeten er der vin, vand, sodavand og saft. Mellem kl. 10 og 19 kan man få snacks og is. Mellem kl. 10 og 23 kan man endvidere få spanske drikkevarer samt te og kaffe i baren.
Kreditkort
Kreditkortene Visakort, MasterCard og Diners Club accepteres.

Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.