Billedet er fra Mallorca

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Elevator
  Elevator
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Aircondition
  Aircondition

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Tres Hotel

Beliggende i La Lonja område omgivet af mange populære barer og restauranter og kun få minutters gang fra Palmas historiske centrum og den smukke katedral.
Hotellet ligger til huse i en bygning fra det 16. århundrede. Hotel Tres er i dag et stiligt og moderne hotel der har bevaret det traditionelle mallorquinske. På hotellet findes en tagterrasse med udsigt til hovedstaden, en lille pool og sauna. Lounge baren serverer drikke og snacks i løbet af dagen. Der er et mødelokale med plads til 20 personer til rådighed samt gratis internetadgang.

Hotelværelserne er udstyret med badeværelse med brusebad og hårtørrer, aircondition og varme, pengeskab, telefon, satellit tv, dvd og cd-afspiller samt internetadgang.
Hotel Tres ligger ideelt for at udforske Palma og de omkringliggende omgivelser. Indkøbsmuligheder, seværdigheder, strande og offentlige transportmuligheder findes nær hotellet. Den nærmeste strand ligger kun 2 km fra hotellet og den populære indkøbsgade Avenida Jaime III findes kun 300 meter fra hotellet. Bus og taxi holdeplads på Plaza Reina ligger 50 meter fra hotellet.

Adresse: Calle Apuntadores 3, 07012 Palma de Mallorca, Spain
Denne side er udskrevet d. 26. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/sana-sesimbra-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.