Billedet er fra Mallorca

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Balkon/terrasse
  Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Universal Laguna

Strandhotel beliggende i bugten Canyamel, på den nordøstlige kyst på Mallorca.
Hotel Laguna ligger fredeligt foran stranden i bugten og det afsondrede feriested Canyamel, tæt på gågader og butikker samt 8 km syd for det livlige feriested Cala Ratjada, med et bredt udvalg af barer, restauranter og butikker. Området har tennisbaner og golfbaner indenfor 10 km radius fra hotellet. Palma centrum ligger 75 km herfra og lufthavnen er ca. 80 km fra hotellet.

På hotellet findes reception 24 timer i døgnet, foyer med elevatorer, lounge bar med tv, internet-hjørne (mod ekstra gebyr), legeplads og overdækket legehjørne. Der er også en udendørs swimmingpool med børnebassin, solterrasse og have. Hotellet tilbyder også grill og buffet ved poolen (hvis vejret tillader det og i højsæsonen).

Værelserne er udstyret med telefon, tv, værdiboks (mod ekstra gebyr), ventilator, balkon og badeværelse med badekar og / eller brusebad og hårtørrer.

** Bemærk: Den udendørs pool er lukket i vinterhalvåret (fra november til maj) **.


Adresse: Calle Costa i Llobera 16, 07589 Canyamel, Mallorca, Spain.
Denne side er udskrevet d. 27. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/kootenay/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.