Billedet er fra Mallorca

Fakta

  • Udendørs swimmingpool
  • Børnepool

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Villa Binimelis II

Hus på landet mellem feriestederne Cala D’Or og Porto Colom, tæt på Mallorcas sydlige strande.
Villa Binimelis II ligger fredeligt på landet kun med et par naboer i nærheden. Herfra er der 2 km til Porto Colom hvor der er barer, restauranter og butikker. Lystbådehavnen og strande i Cala Dor ligger nær huset. Der er desuden mange små bugte kaldet calas som f.eks. Cala Ferrera og Cala Llonga i nærheden. Den nærmeste atrand ligger 3,2 km fra huset og den internationale lufthavn ligger 60 km herfra.

Fra villaen er der en betagende udsigt af landskabet og til havet. Der er patio der leder ned af trapper til swimmingpoolen og et område med grill samt et rækværk ved poolen. Ved husets ene side er der et trappe der fører op til en indhegnet tagterrasse.
I stueetagen findes stue/spisestue med tv og dvd-afspiller og et rummeligt køkken med køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine. Der er et soveværelse med to enkeltsenge og et soveværelse med en dobbeltseng, begge med badeværelse. Det dobbelte soveværelse har desuden egen terrasse med udsigt til poolen, Porto Colom og Middelhavet.

VIGTIGT: kontaktnummer for afhentning af nøgle 0034 600 482 170

Rengøring, udskiftning af håndklæder og sengetøj en gang om ugen er inkluderet i prisen.

Det anbefales at leje en bil.

Adresse: Cala d´or / Puerto Colom, 07060, Mallorca, Spain.
Denne side er udskrevet d. 29. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/cassany.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.